Κάλεσμα στους πολίτες για την ενίσχυση της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου




Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου για την ενίσχυση της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου.

Αναλυτικά:

«Φίλοι και φίλες,

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου είναι ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο που από το 1962 που ιδρύθηκε, έχει προσφέρει άοκνα και εθελοντικά κοινωφελές έργο στους ηλικιωμένους της πόλης μας.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης, αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και η ύπαρξή της.

Προκειμένου η Κοινωνική Μέριμνα να συνεχίσει τη λειτουργία της και να έχει δυνατότητα πρόσβασης σε κρατικές επιχορηγήσεις και προγράμματα ΕΣΠΑ, είναι απαραίτητη η αποπεράτωση του 3ου και 4ου ορόφου του κτιρίου που την φιλοξενεί, στην οδό Κοραή 40 στο Μοσχάτο. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζουμε την προσπάθεια της Κοινωνικής Μέριμνας προκειμένου να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό.

Καλώ κάθε συμπολίτη μας και κάθε νομικό πρόσωπο να συνδράμει προκειμένου η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου να παραμείνει ζωντανή, υγιής και να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που έχει ήδη προσφέρει εδώ και δεκαετίες.

Η Κοινωνική Μέριμνα είναι η καρδιά μας, είναι η ψυχή μας. Ας βοηθήσουμε όλοι να τη διατηρήσουμε ζωντανή στην πόλη μας».

Παρακάτω επισυνάπτεται η ανακοίνωση της Κοινωνική Μέριμνας Μοσχάτου για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό τις εργασίες αποπεράτωσης του 3ου και του 4ου ορόφου του κτιρίου της:

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου

Πέστε ΝΑΙ, είμαι και εγώ ΜΑΖΙ !

Ένας διακαής πόθος πολλών ετών, παίρνει σάρκα και οστά.

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου ΞΕΚΙΝΑ τις εργασίες αποπεράτωσης του 3ου και 4ου ορόφου, καθώς επίσης και τις απαιτούμενες από το κράτος κτηριακές βελτιώσεις, στους υπάρχοντες ορόφους.

Αποτέλεσμα των κτηριακών βελτιώσεων και της προσαρμογής στις προδιαγραφές που ορίζει πλέον το κράτος, είναι η δυνατότητα πρόσβασης της Κ.Μ.Μ σε κρατικές επιχορηγήσεις και σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

Με την ολοκλήρωση δε του έργου, θα δώσουμε την δυνατότητα να ζήσουν σε συνθήκες οικογένειας, 45 πονεμένοι και εγκαταλελειμμένοι συνάνθρωποί μας (σήμερα 27).

Για 57 χρόνια τώρα, δώσατε σε 470 άπορους παππούδες και γιαγιάδες, την ευκαιρία να ζήσουν με ασφάλεια και χαρά τα τελευταία χρόνια της ζωής τους.

Ελάτε να μεγαλώσουμε το έργο αυτό και να το προσαρμόσουμε στην τρέχουσα νομοθεσία.

Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά.

Αν δώσουμε όμως όλοι μας αυτό που μπορούμε και αλήθεια είμαστε πάρα πολλοί, σύντομα θα καμαρώνουμε ένα ¨στολίδι ανθρωπιάς¨ που ξεπερνά τα όρια του δήμου μας.

Οι Παππούδες & Γιαγιάδες της ΚΜΜ είναι αδύναμοι.

Εμείς είμαστε η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ τους. Από εμάς περιμένουν !

Ο Αριθμός Λογαριασμού μας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι ο: 148/296036-21 & το IBAN του λογαριασμού μας είναι το: GR 9701 1014 800 0001 482 960 3621

Για οποιαδήποτε κατάθεση αποστέλλεται απόδειξη είσπραξης. Παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για την κατάθεσή σας  (210 9418193 – 2109415663)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.