Η κοπή της πίτας του Γ.Σ. «Πήγασος» Αγίου Δημητρίου
Στις 26-1-2019 στο αμφιθέατρο του 1ο Γυμνάσιου-Λύκειου του Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Σωματείου «Γ.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ» Αγίου Δημητρίου.

Το ΔΣ του ΠΗΓΑΣΟΥ βράβευσε κορυφαίες αθλήτριες του Κλασσικού Αθλητισμού με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς και Διεθνείς Αγώνες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος: Ιακώβου Χρυσοστομία (αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων), Σκαφίδα Αφροδίτη (άλμα επί κοντώ), Τσίρμπα Μαρία (δρόμους ημιαντοχής), Νεαγκ-Χαντζή Χριστίνα (400μ με εμπόδια).

Επίσης, τιμητική βράβευση έλαβαν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ κος Τσώνης Νικόλαος (αθλητικός σχολιαστής επί 8 Ολυμπιάδες στην ΕΡΤ), ο κος Ματάκης Στέφανος (Υπέυθυνος Ανάπτυξης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά) και ο κος Μαρσιώνης Παναγιώτης (Υπάλληλος του Δήμου Αγίου Δημητρίου και φύλακας του Δημοτικού Σταδίου).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι προσκεκλημένοι: Ο Αντιδήμαρχος κος Γαβαλάς Άγγελος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίου Δημητρίου κος Βρεττός Νικόλαος, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού στον ΟΠΑΠ Αγίου Δημητρίου κος Μαθάς Ιωάννης και ο κος Κλάδης Δημήτριος μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραία-Δυτικής Αττικής. Από τον χώρο της δημοσιογραφίας παρευρίσκοντο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και αρθρογράφος στην Espresso και στο newsit.gr κος Πάνου Θεοδόσης καθώς επίσης και ο δημοσιογράφος του Ant1 Λεβιδιώτης Σπύρος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.