Γλυφάδα: Η τρίτη ηλικία παίζει τα windows στα δάχτυλα! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων ηλεκτρονικών υπολογιστών σε άτομα τρίτης ηλικίας και όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα πήραν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας στήθηκε ένα κανονικό εργαστήρι νέων τεχνολογιών σε συνεργασία του Δήμου με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και τον Γιάννη Σπανολιό, το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (C.S.I.) και τον Μανώλη Σφακιανάκη και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

“Ολοκληρώθηκε ήδη ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων  και πάμε για τον τρίτο – μάλιστα οι συμμετοχές είναι τόσες πολλές που θα ακολουθήσει και τέταρτος και πολλοί ακόμα απ’ ό,τι φαίνεται” είπε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

“Η τρίτη ηλικία παραμένει σε σημαντικό βαθμό «αποκλεισμένη» από το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες. Στη Γλυφάδα μας γκρεμίζουμε τον αποκλεισμό αυτό!

Και όχι μόνο αυτό: Θα δημιουργήσουμε ένα νέο ξεχωριστό κύκλο μαθημάτων για όσους έχουν παρακολουθήσει τα πρώτα σεμινάρια και θέλουν περαιτέρω εκπαίδευση – κάτι σαν “μεταπτυχιακό” ας πούμε! Σύντομα θα βγάλουμε ανακοινώσεις με αναλυτική ενημέρωση για τις δηλώσεις συμμετοχής και όλα τα σχετικά.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ηλικιωμένους συμπολίτες μας, που μέχρι πρόσφατα πολλοί φοβόντουσαν ακόμα και να πατήσουν το κουμπί έναρξης του υπολογιστή και τώρα πια παίζουν τα windows στα δάχτυλα!

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που δώσαμε τέτοια ικανοποίηση σε τόσους πολίτες – έπρεπε να δείτε πώς έλαμπαν τα πρόσωπά τους όταν παραλάμβαναν τα διπλώματα μετά το πέρας των σεμιναρίων!

Συνεχίζουμε με πολλές ακόμα εκπλήξεις και δράσεις, για όλες τις ηλικίες”.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.