Απούσα σύσσωμη η αντιπολίτευση από την παρουσίαση του λευκώματος για τον Άλιμο
Το γεγονός ότι κανένας δημοτικός σύμβουλος από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν έδωσε το “παρών” στην παρουσίαση του λευκώματος «Άλιμος, η πόλη μας», που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκατοντάδων πολιτών, στο “Κάρολος Κουν”, έθιξε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο.

“Το γεγονός αυτό μόνο λύπη προκαλεί, όχι μόνο σε εμένα αλλά και στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, στους βουλευτές, στους δημάρχους και στους πολιτικούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους” είπε ο δήμαρχος

“Κάποιοι ενδεχομένως να είχαν πρόβλημα και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά το γεγονός ότι δεν ήρθε ούτε ένας, δείχνει ότι έγινε σκόπιμα. Το λεύκωμα έχει να κάνει με την ιστορία της πόλης μας, την ομορφιά της και την τουριστική της προοπτική.

Φανταστείτε λοιπόν τι θα γίνει αν εφαρμοστεί η απλή αναλογική. Θα βγάζουν όλοι την ουρά τους απέξω και θα λένε ότι για όλα φταίει ο δήμαρχος”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ομιλητής στην παρουσίαση θα ήταν και ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, o οποίος δεν ήρθε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όπως ανέφεραν από το γραφείο του. Στη θέση του θα ερχόταν ο βουλευτής και πρώην αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.