Αντί για δήμαρχος θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος




Μπορεί στις αρχές του μήνα να είχε προαναγγείλει την δημιουργία δικής του δημοτικής παράταξης, για να διεκδικήσει τη δημαρχία στον Άλιμο, αλλά τελικά το μετάνιωσε και αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Τσαμήτα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παναγουλόπουλο, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα κατέβει για δήμαρχος ανταποκρινόμενος στο καθολικό αίτημα των συνδημοτών του. Μάλλον όμως δεν κατάφερε να μαζέψει τους απαιτούμενους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης “Άλιμος, μπορούμε καλύτερα”

Την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αλίμου με τη Ν.Δ Βαγγέλη Τσαμήτα, ανακοίνωσε ο Γιώργος Παναγουλόπουλος.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου μετά από συνάντηση που είχε με τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ Νίκο Χαρδαλιά, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Τσαμήτα και να αποτελέσουν μια δυνατή πρόταση για τον Άλιμο.

Όραμα τους ένας Άλιμος πρωταγωνιστής και όχι απλός θεατής των εξελίξεων καθώς ο τόπος έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε μια συμμαχία άξιων, δημιουργικών και έντιμων ανθρώπων με γνώση, εμπειρία και ικανότητα οι οποίοι θα δώσουν λύσεις και προοπτική στον τόπο τους.

Στόχος η συσπείρωση της φιλελεύθερης παράταξης, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Αλιμιωτών και η ανάπτυξη του δήμου.

Ενωμένοι Μπορούμε Καλύτερα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.