Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για τον θάνατο του Γιάννη Τσερκέζου




Απεβίωσε χθες (Δευτέρα 7 Ιανουαρίου) ο συνεργάτης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ιδιοκτήτης του «Local TV» Γιάννης Τσερκέζος. Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Απεβίωσε χθες αιφνιδίως ο συμπολίτης μας, ιδιοκτήτης του τοπικού καναλιού «Local TV» και συνεργάτης του Δήμου μας, Γιάννης Τσερκέζος, ένας γνήσιος υπηρέτης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς αφιέρωσε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην ενημέρωση του κοινού μέσα από το κανάλι του, στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το «Local TV» έφερε τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στα σπίτια μας με ζωντανές μεταδόσεις από πολλούς δήμους ενώ παρακολουθούσε και μετέδιδε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις των θεσμικών φορέων της αυτοδιοίκησης.

Το 2014 ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Γιάννη Τσερκέζο θεσμοθέτησε τη ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, αλλά και των σημαντικότερων εκδηλώσεων μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου και η εκτέλεση του έργου από τον Γιάννη και τους συνεργάτες του ήταν υποδειγματική.
Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Γιάννη Τσερκέζου που αφήνει ένα μεγάλο κενό ενημέρωσης στο Δήμο μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφυγε ο ιδρυτής του «LocalWebTV», Γιάννης Τσερκέζος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.