Έφυγε ο ιδρυτής του “LocalWebTV”, Γιάννης Τσερκέζος


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ανήμερα της γιορτής του ο Γιάννης Τσερκέζος, ιδρυτής του “LocalWebTV”, που τα τελευταία χρόνια αναμετέδιδε ζωντανά στο διαδίκτυο, τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, σε Άλιμο, Ηλιούπολη, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη, Αγία Παρασκευή και Μαρούσι.

Ο Γιάννης Τσερκέζος, ηλικίας 65 ετών, το περασμένο Σάββατο έπαθε ανεύρυσμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου χθες εξέπνευσε.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στο Κοιμητήριο της Βούλας.

Ξεκίνησε την δραστηριότητα του στον χώρο της ενημέρωσης και επικοινωνίας το 1995 με την δημιουργία του τηλεοπτικού σταθμού LOCALTV (σήμερα είναι το θεματικό κανάλι NICKELODEON), στις εκδόσεις κυκλοφόρησε το περιοδικό localPrive και την εφημερίδα ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

Το 2003 ίδρυσε την εταιρία με τον σημερινό διακριτικό τίτλο LOCALWEBTV.GR με αντικείμενο τις Επιγραμμικές υπηρεσίες (διαδίκτυο), εκδόσεις , απομαγνητοφωνήσεις, παραγωγή εικόνας και ήχου.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Απεβίωσε χθες αιφνιδίως ο συμπολίτης μας, ιδιοκτήτης του τοπικού καναλιού «Local TV» και συνεργάτης του Δήμου μας, Γιάννης Τσερκέζος, ένας γνήσιος υπηρέτης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς αφιέρωσε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην ενημέρωση του κοινού μέσα από το κανάλι του, στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το «Local TV» έφερε τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στα σπίτια μας με ζωντανές μεταδόσεις από πολλούς δήμους ενώ παρακολουθούσε και μετέδιδε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις των θεσμικών φορέων της αυτοδιοίκησης.

Το 2014 ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Γιάννη Τσερκέζο θεσμοθέτησε τη ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, αλλά και των σημαντικότερων εκδηλώσεων μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου και η εκτέλεση του έργου από τον Γιάννη και τους συνεργάτες του ήταν υποδειγματική.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Γιάννη Τσερκέζου που αφήνει ένα μεγάλο κενό ενημέρωσης στο Δήμο μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X