“Αστακός” η Βουλιαγμένη από την επίσκεψη Μέρκελ – Θα μείνει στο Divani Apollon Palace




Δύο χιλιάδες αστυνομικοί για την Πέμπτη και άλλοι δύο χιλιάδες αστυνομικοί για την Παρασκευή θα βρίσκονται επί ποδός για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ τα οποία οριστικοποιήθηκαν και στην τελευταία σύσκεψη των επικεφαλής αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Λόγω της επίσκεψης θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής, τα οποία θα αρχίσουν να αναπτύσσονται από τις 5 το απόγευμα, περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη δηλαδή της Καγκελαρίου στον διεθνή αερολιμένα «Ελ.Βενιζέλος», στη συνέχεια στην Αττική Οδό, στην Λ. Κατεχάκη, στην Μεσογείων, την Λ. Βασιλίσσης Σοφίας έως το κέντρο κλπ.

Σημειώνεται, ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής θα ισχύσει απαγόρευση συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων στις περιοχές που θα κινείται η Καγκελάριος.

Ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται σε καίρια σημεία ενώ έλεγχοι για εκρηκτικά είναι και θα συνεχιστούν σαρωτικοί.

Σήμερα Πέμπτη θα περιοριστούν οι μετακινήσεις της Καγκελαρίου στο κέντρο και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια στο δείπνο που θα ακολουθήσει ενώ μετά θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace που επίσης είναι δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή, από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019:

(1) Στην περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κ. Καραμανλή (από συμβολή με οδό Ακτής) – συνέχεια Αθηνάς – αριστερά Λ. Βάρης/ Βάρκιζας – δεξιά Ελευθερίας – συνέχεια Φλέμινγκ – δεξιά Βάρναλη – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Κρόνου – δεξιά Ηλίου – συνέχεια Ακτής (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κ. Καραμανλή), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.