Ξεκίνησαν τα χριστουγεννιάτικα Σάββατα στον Δήμο Καισαριανής




Γλυκιά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα κατέκλυσε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου την πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου και την έναρξη των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα 2018 στο Δήμο Καισαριανής.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος αφού ευχήθηκε στον κόσμο που παρευρέθηκε στην πλατεία, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα της εκδήλωσης μαζί με τους μικρούς μας φίλους ανάβοντας όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την πλατεία.

Στη συνέχεια οι φωνές της χορωδίας του Παντείου Πανεπιστημίου, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Βρυζάκη, μας ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο με κάλαντα και τραγούδια των ημερών από κάθε μεριά του πλανήτη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ορχήστρα τζαζ και αυτοσχεδιασμού του Μουσικού Σχολείου Αλίμου υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του Δημήτρη Θεοχάρη, που εκτόξευσε το κέφι στους παρευρισκόμενους, που μέχρι αργά απόλαυσαν τις χαρούμενες μουσικές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι κάτοικοι της πόλης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γιορτινά κεράσματα που προσέφεραν ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής και η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Καισαριανής,  καθώς και καταστήματα της πόλης μας.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζουν στο Δήμο Καισαριανής με τα Χριστουγεννιάτικα Σάββατα και τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Οι επόμενες γιορτινές εκδηλώσεις αναλυτικά είναι:

– Σάββατο  15/12,18.00: Πλατεία Αλεξάνδρου Συναυλία από το φωνητικό σύνολο Libro Coro υπό τη διεύθυνση της Ανθής Γουρουντή

– Κυριακή 16/12, 18.00: Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου «Ο Καρυοθραύστης» από μουσικά τμήματα του Πολιτιστικού Κέντρου

– Κυριακή 16/12 με Παρασκευή 21/12: Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Έκθεση μαριονέτας «τα παλιά επαγγέλματα» από το τμήμα μαριονέτας – χειροτεχνίας του Πολιτιστικού  Κέντρου

– Παρασκευή 21/12, 20.00: Δημοτική Βιβλιοθήκη  Παραμύθια για μικρούς & bazaar βιβλίου

-Σάββατο 22/12, 18.00: Παιδική χαρά 2ας Μαΐου Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας για όλη την οικογένεια

– Σάββατο 5/1/2019, 21.00: Ξύλινα πάρκο Αη Γιάννη Παραμύθια για μεγάλους

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.