Το ξέσπασμα της χήρας του αδικοχαμένου οδηγού: “Πατάνε πάνω σε ένα πτώμα για να κάνουν αντιπολίτευση”




Παρέμβαση της Δόξας Ζέππου, της χήρας του αδικοχαμένου οδηγού Πέτρου Χατζημιχαηλίδη, που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ανατράπηκε το απορριμματοφόρο του δήμου Αλίμου, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Η Δόξα Ζέππου στρέφεται εναντίον εκείνων που χρησιμοποιούν το όνομα του συζύγου της. Ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι η καταδρομική επίθεση στο δημαρχείο, έγινε με αφορμή τον θάνατό του.

“Ας σταματήσουν επιτέλους κάποιοι να χρησιμοποιούν το όνομα του για να περάσουν αυτά που θέλουν”, αναφέρει σε κάποιο σχόλιο της. Δείτε αναλυτικά:

Doxa Zeppoy Συγνωμη που επεμβαινω αλλα ολα εχουν και ενα οριο. Δεν ειναι ωραιο επαναλαμβανω δεν ειναι ωραιο ολοι να πατανε πανω σε ενα πτωμα για να κανουν αντιπολιτευση. στην προκειμενη περιπτωση ο νεκρος ειναι ο αντρας μου που ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει εχασε την ζωη του πανω στο καθηκον. Ας σταματησουν επιτελους καποιοι να χρησημοποιουν το ονομα του για να περασουν αυτα που θελουν. ΝΤΡΟΠΗ!!! αυτο εχω να πω και σε οποιον αρεσει . .. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . υ/γ αν δεν σας αρεσει η αναρτηση παρακαλω διαγραψτε την.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Το ξέσπασμα της χήρας του αδικοχαμένου οδηγού: “Πατάνε πάνω σε ένα πτώμα για να κάνουν αντιπολίτευση”

  • 11/12/2018 at 11:58 πμ
    Permalink

    Αυτά για να τα βλέπουν μερικοί μερικοί.

    Κάτι ανάλογο λέει και η μάνα του Γρηγορόπουλου για το μπάχαλο κάθε χρόνο 6 Δεκεμβρίου.

    Στην διαλυμένη και πτωχευμένη Ελλάδα, η αγορά “ιδεολογίας” είναι πολύ πλούσια. Χορτάσαμε.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.