To Bazaar της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού Αργυρούπολης




Τα Χριστούγεννα έρχονται και εμείς θα είμαστε και φέτος κοντά σας με το “2ο Bazaar της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού Αργυρούπολης Offer & Save” το οποίο διοργανώνετε σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης Από 15 έως 16 Δεκεμβρίου ( Σάββατο & Κυριακή). Για 2 συνεχόμενες μέρες από τις 10:00 έως τις 20:00 σας περιμένουμε στο πολιτιστικό κέντρο Ελληνικού ( Πρώην Αμερικάνικη βάση).

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους και δωρεάν συμμετοχή από τους επισκέπτες !! Στο Bazaar όμως θα βρείτε και μοναδικές ευκαιρίες για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας ….

Θα έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς μοναδικούς και χειροποίητους από επιλεγμένους χειροτέχνες .
Second hand ρούχα , αξεσουάρ, ηλεκτρικές συσκευές , είδη οικιακής χρήσης παιχνίδια βιβλία , μικροέπιπλα κ.α )

Πλούσια δώρα στην λαχειοφόρο αγορά μας και στα διάφορα παιχνίδια που θα λάβουν χώρα !!!
Πολλές πολλές εκπλήξεις και δωράκια για παιδιά και μεγάλους
Χριστουγεννιάτικα κεράσματα για όλους τους επισκέπτες λιχουδιές και αφεψήματα.

Μην ξεχνάμε όμως τον σκοπό μας ….

Η έννοια της ανιδιοτελους προσφοράς είναι κοινή σε οποιαδήποτε μορφή ζωής έχει ανάγκη υποστήριξης έτσι φέτος και για πρώτη φορά φιλοξενούμε στην εκδήλωση μας και φιλανθρωπικά σωματεία και κοινωφελεις και μη κερδοσκοπικές δομές που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη μας ευελπιστώντας να χαρακτηριστεί η εκδήλωση μας ως μια γιορτή προσφοράς και αγάπης και να ανοίξουμε όλοι την αγκαλιά μας για ένα κοινό σκοπό … όλοι μαζί θα μπορούμε να συνυπάρξουμε και να συνεργαστούμε για την προσφορά εν ΄όψει των Χριστουγέννων όπου συμβολίζουν εορτή αγάπης και αλληλεγγύης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.