Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του μαστού
Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή», υπηρετώντας πιστά τους σκοπούς ιδρύσεώς του και έχοντας ενσυναίσθηση της γενικότερης κατάστασης που βιώνουν άποροι και καρκινοπαθείς , συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Για το λόγο αυτό προσκαλεί όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ειδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης, έτσι ώστε να στηριχτούν οι κοινωνικά και οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες.

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν στα νέα γραφεία του Συλλόγου, στη διεύθυνση: Πλαπούτα 59 και Γεννηματά, στην Άνω Γλυφάδα.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται από την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, από τη 1 μ.μ. μέχρι και τις 9 μ.μ. Τα τρόφιμα θα διενεμηθούν στον ίδιο χώρο την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές του Συλλόγου εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος κοντά σε όλους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα και κάθε στιγμή να φωτίζεται από υγεία και αγάπη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.