ΚΑΠΗ Αλίμου: Σπιτικά φαγητά για να γλείφεις τα δάχτυλά σου! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Αν ανοίξουν εστιατόριο σίγουρα θα κάνουν χρυσές δουλειές! Τα φαγητά που μαγείρεψαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Αλίμου, που πήραν μέρος στον πρωτότυπο διαγωνισμό «Καλύτερης Συνταγής», ήταν για να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Οι σεφ της “Σπιτικής Κουζίνας” που διοργάνωσε μαζί με τον δήμο Αλίμου τον διαγωνισμό και ήταν μέλη της επιτροπής, ενθουσιάστηκαν από τα φαγητά που δοκίμασαν και αποφάσισαν να μοιράσουν τα βραβεία, ισάξια σε 5 γυναίκες και ένα άντρα (συνοδεύονταν από 130 ευρώ).

Η ιδέα της αντιδημάρχου Αναστασία Σιμητροπούλου που είχε και την ευθύνη της πραγματοποίησης του διαγωνισμού, ενθουσίασε τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη που “αγκάλιασε”από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα και μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσει και διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής.

Στην υπέροχη τελετή τραγούδησε ο Αλιμιώτης Μάριος Καπηλίδης από το “The Voice” που έπαιξε με το φραγκότο του, ενώ τον συνόδευε στο πιάνο, ο πατέρας του, ο γνωστός συνθέτης Δημήτρης Καπηλίδης.

Τα κορίτσια του Θουκυδίδειου Γυμναστικού Συλλόγου Αλίμου με τις φιγούρες τους κέρδισαν τα χειροκροτήματα του κοινού.

 

“Πετύχαμε τον σκοπό μας που ήταν να βρεθούν πιο κοντά οι παρέες στα ΚΑΠΗ του δήμου μας και τα καταφέραμε” είπε στο NOTIA.GR, η αντιδήμαρχος Αναστασία Σιμητροπούλου.

“Μετά από τον διαγωνισμό που γίνονταν σε κάθε ΚΑΠΗ, ακολουθούσε γλέντι με χορό και τραγούδι και φαγοπότι με τα πιάτα που ετοίμαζαν οι διαγωνιζόμενοι”.

Ποιοι πήραν τα βραβεία και τι μαγείρεψαν:

Ελένη Καντζέλη – Β΄ ΚΑΠΗ (Μαντηλάκια με μελιτζάνες και μοσχάρι)

Γεωργία Κουνάδη – Α΄ ΚΑΠΗ (Κατσικάκι με φινόκιο και αγγινάρες)

Πελαγία Μιμόγλου –  Γ΄ ΚΑΠΗ (Πιπεριές γεμιστές πολίτικες)

Παναγιώτα Νικητάτου –  Β΄ ΚΑΠΗ (Κρεμμυδοντολμάδες)

Σπύρος Πατεράκης –  Α΄ ΚΑΠΗ  (Κρητικό κρασομεζέ)

Ευδοκία Χρυσανθοπούλου –  Γ΄ ΚΑΠΗ (Παπουτσάκια οριεντάλ)

Μαριος Καπηλιδης

«Μάγεψε» με την ερμηνεία του ο Μαριος Καπηλιδης στο Διαγωνισμό “ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ” που διοργάνωσε ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με την Σπιτική Κουζίνα στην Θεατρική Σκηνή Κάρολος Κουν.

Gepostet von I Love Alimos am Donnerstag, 20. Dezember 2018

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: I LOVE ALIMOS

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.