Η Emirates αναζητά ελληνικό πλήρωμα




Δύο «Open Day» – Ημέρες Καριέρας στην Ελλάδα διοργανώνει τις επόμενες ημέρες η αεροπορική εταιρεία Emirates, αναζητώντας υποψήφιους που θα ενισχύσουν το διεθνές της πλήρωμα.

Η εταιρεία καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 8.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, Λ. Συγγρού 89-93, στην Αθήνα και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου επίσης στις 8.00 π.μ.,  στο The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, στη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα «Open Day» της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία. Δεν απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή για την παρακολούθηση των «Open Day», αλλά είναι πιθανόν οι υποψήφιοι να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα ενημερωθούν για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.