Γλυφάδα: Έξωση σε 58χρονο άνεργο που έχασε το διαμέρισμα του σε πλειστηριασμό
Η πρώτη έξωση ιδιοκτήτη από το σπίτι του μετά από πλειστηριασμό έγινε στην Γλυφάδα. “Θύμα” ένας 58χρονος άνεργος ο οποίος ζούσε εκεί με την μητέρα του.

Ο 58χρονος Δ.Β. είδε να κατάσχεται η πρώτη του κατοικία μετά από πλειστηριασμό, την ώρα που ο ίδιος έδινε μάχη στα δικαστήρια για να την αποτρέψει. Μίλησε στο newsit.gr και κατήγγειλε όσα πέρασε σήμερα χωρίς να μπορεί να σταματήσει τον πλειστηριασμό του σπιτιού του.

«Είμαι άνεργος, μου έκανα έκαναν έξωση όσο έλειπα. Το σπίτι είναι πρώτη κατοικία 135 τετραγωνικά, 40 ετών, σε πολυκατοικία, στην Γλυφάδα. Δεν έχουμε άλλη κατοικία. Είμαι άνεργος. Η μητέρα μου έχει ένα σπίτι στο Ξυλοκάστρο την οποία φιλοξενώ γιατί είναι 81 ετών και άρρωστη», αναφέρει στο newsit.gr ο 58χρονος Δ.Β.

Την στιγμή της επικοινωνίας με το newsit.gr ο 58χρονος ήταν στα δικαστήρια και ήταν απελπισμένος. «Είμαι στα δικαστήρια. Γι’ αυτό το έκαναν, έγινε εσκεμμένα.

Έχει πλειοδοτήσει ένας συνιδιοκτήτης της πολυκατοικίας και ξέρει ότι έλειπα και έστειλε τον επιμελητή να κάνει την έξωση. Έχει τελειώσει το θέμα.

Το χρέος είναι 460.000 και το σπίτι είναι πρώτη κατοικία. Έχει τελειώσει το θέμα έκανα όλη τη νόμιμη διαδικασία με ανακοπές, αναστολές, τα πάντα. Όλα αυτά όμως είναι για τα μάτια του κόσμου. Είναι να μη σου τύχει. Δεν έχουμε άλλη κατοικία».

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.