Ένας μήνας γεμάτος χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Μοσχάτου – Ταύρου




O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στολίζεται και προσκαλεί όλους τους πολίτες του να γιορτάσουν και να ψυχαγωγηθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.

Η έναρξη των εκδηλώσεων γίνεται το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου 2018, στις 19.30, στο athensheart (Πειραιώς 180) όπου με εορταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ανάβoυμε το δέντρο και γιορτάζουμε με τον Γιώργο Σαμπάνη και τους Inco, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το οποίο και θα ανακοινωθεί στο σύνολό του την επόμενη εβδομάδα, περιλαμβάνει εορταστικές δράσεις σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις θεάτρου σκιών, παραστάσεις μαγείας και κινηματογραφικές προβολές για τους μικρούς μας φίλους, εορταστικές συναυλίες και δημιουργικά εργαστήρια, αλλά και χριστουγεννιάτικα πάρτι!

Ένας μήνας γεμάτος εκδηλώσεις σε όλα τα σημεία του Δήμου για τους μικρούς μας φίλους!

Τα μικρά παιδιά, στο athensheart,  από τις 14 έως τις 31 Δεκεμβρίου θα λάβουν μέρος στο Christmas Talent Show, όπου θα δείξουν τα ταλέντα τους στον Άγιο Βασίλη, κερδίζοντας πολλά δώρα.

Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, ο ίδιος χώρος θα γεμίσει με εορταστικά δρώμενα από τα τμήματα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Το εορταστικό κλίμα «ταξιδεύει» και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο (Πειραιώς 206), όπου μικροί και μεγάλοι από τις 3 Δεκεμβρίου ψάχνουν να βρουν τους κρυμμένους αγγέλους, δημιουργώντας και στέλνοντας μηνύματα αγάπης! Στις 15 Δεκεμβρίου από τις 11.00 έως τις 14.30, τα μικρά παιδιά θα συμμετέχουν σε δημιουργικά εορταστικά εργαστήρια, θα τραγουδήσουν, θα παίξουν και θα διασκεδάσουν! Το ίδιο απόγευμα όλοι, μικροί και μεγάλοι, θα διασκεδάσουμε στο Angel Xmas Party!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Αυτές τις γιορτές καλούμε μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο πλούσιο εορταστικό μας πρόγραμμα, επιλέγοντας την πόλη μας για τις βόλτες τους και τη διασκέδασή τους. Φέτος, εκτός από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν σε χώρους και πλατείες του Δήμου μας με το Πνευματικό μας Κέντρο και την Κοινωφελή μας Επιχείρηση, με τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου και τις παραγωγικές δυνάμεις του Ταύρου, συνεργαζόμαστε με το athensheart και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, επεκτείνοντας το εορταστικό κλίμα και δίνοντας τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν σε πολλές και δημιουργικές εκδηλώσεις».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.