Γιορτή για μικρούς και μεγάλους – Εγκαίνια της αναβαθμισμένης παιδικής χαράς, στον Ταύρο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Τα εγκαίνια της αναβαθμισμένης παιδικής χαράς, επί της οδού Αναξαγόρα στον Ταύρο, πραγματοποίησαν χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Στη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, την Περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, ενώ το παρών έδωσαν η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, Αγγελική Λεβέντη καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Ελισσάβετ Τασούλη.

 

Πρόκειται για μία σύγχρονη παιδική χαρά με νέα όργανα και δάπεδο ασφαλείας, ειδική περίφραξη, νέο εξοπλισμό, στην οποία υλοποιήθηκαν επίσης παρεμβάσεις για την ενίσχυση του πρασίνου και τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού. Το έργο ανάπλασης, προϋπολογισμού 235.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής με στόχο την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Η Ρένα Δούρου κατά τον σύντομο χαιρετισμό της υπογράμμισε: «η Περιφέρεια Αττικής εργάζεται συστηματικά εδώ και τέσσερα χρόνια για να παρέχει στους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, τα αυτονόητα. Πρότυπες, ασφαλείς παιδικές χαρές, κοινωνικές δομές, όπως τα Κέντρα Κοινότητας ή τα υπνωτήρια, χώρους για αξιοπρεπή ζωή όλων. Δομές και χώροι που έρχονται να καλύψουν ανάγκες δεκαετιών. Ανάγκες που, με άλλοθι τις μνημονιακές πολιτικές, ξεχάστηκαν».


«Τα σημερινά εγκαίνια είναι μια ακόμη μικρή ‘νίκη’ για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Δίνουμε ουσιαστικά τόπο στο παρόν και στο μέλλον που είναι τα παιδιά μας».
«Ξέρω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια χώρα πολύ διαφορετική, που αφήνει πίσω της δύστηνα χρόνια», επισήμανε η Περιφερειάρχης μεταξύ άλλων.

Βίντεο με απόσπασμα από τον χαιρετισμό της Ρένας Δούρου

https://youtu.be/bq15IcTLRpo

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.