5ήμερο Κid’s Festival στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης (το πρόγραμμα αναλυτικά)




5ήμερο Κid’s Festival με εκατοντάδες δράσεις για τα παιδιά όπως ρομποτική και διαδραστικά παιχνίδια, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις μοναδικές αλλά και πολλές εκπλήξεις, περιλαμβάνουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHRISTMAS KIDS FESTIVAL 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12/2018  ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1)‘’ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ‘’ (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-9 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ 5:30-9:00) Τα παιδιά με τη βοήθεια του ξωτικού στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη .

2) ‘’ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ‘’ (ΦΟΥΑΓΙΕ)  (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-12 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ 5:30-9:00) Τα παιδιά  κερδίζουν πλούσια δώρα γυρνόντας  τον ‘’τροχό της αγάπης ‘’ προσφέροντας  στο κοινωνικό παντοπωλείο

3) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-12 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ ) φτιάχνουμε Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με την γλυκειά μας τη γιαγιά .

4 ) “ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ ΚΟΥΚΛΑ ΦΤΙΑΞΕ’’(ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-10 ΕΤΩΝ )

Εργαστήρι δημιουργίας κούκλας κουκλοθέατρου.

 

5) ‘’ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ‘’ (ΣΚΗΝΗ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 4-10 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ )

6) ‘’ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ’’ (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 4-10 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ  6:30-8:30)

7) ‘’ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΧΕΣ’’ (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-7 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ  6:30-8:30) τρείς καμβάδες μπαίνουν στη σειρά και όλα τα παιδιά ζωγραφίζουν Χρισατουγεννιάτικα καραβάκια με 3d στοιχεία

8) ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ORFF (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 4 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ  6:30-8:30)Tα παιδιά ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της μουσικής παίζοντας ρυθμικά παιχίδια μουσικοκινητικής  χρησιμοποιόντας ειδικά μουσικά οργανάκια όπως ντέφι , ταμπουρινο , τυμπανάκι .

9)ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ (ΣΚΗΝΗ) (ΗΛΙΚΙΕΣ  ΑΠΟ 4 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ  7:30-8:30) κουτσό , αμπάριζα , αλώνι , τυφλόμυγα , κορόιδο , Χριστουγεννιάτικα μήλα , καλικατζαράκια ακούνητα αγέλαστα , περνα περνά ο καλικάτζαρος , βόλούς με τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες και πολλά παιχνίδια του χθές θα παίξουμε παρέα με τα ξωτικά .

10) Η ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ) (ΗΛΙΚΙΕΣ  ΑΠΟ 4  ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ  6:00-7:00)Αφήγηση παραμυθιού που περιγράφει τους ζαβολιάριδες καλικάτζαρους το κλασσικό τραγούδι απο τους αδελφούς Κατσιμήχα ζωντανεύει στην βιβλιοθήκη μας .

11 ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΣΚΟΥΦΩΝ (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 4  -10 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ  6:30-7:30)Από ριγέ χαρτί γκοφρέ, στο τέλος το κουδουνάκι και πράσινη λωρίδα από κανσόν να γίνει το σκουφάκι !

ΠΕΜΠΤΗ 27/12/2018 ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

1)‘’ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ‘’ (ΦΟΥΑΓΙΕ)

2) ‘’ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ‘’ (ΦΟΥΑΓΙΕ)

3) “ROBOTAKIA” (ΣΚΗΝΗ )  (ΗΛΙΚΙΕΣ )(ΩΡΑ  7:30-8:30)

Εκπαιδευτική ρομποτική με σκοπό την προετοιμασία των παιδιών για τον κόσμο της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημών από το κέντρο εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά ΄΄ROBOTAKIA’’

4) “ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΟΥ” (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-12 ΕΤΩΝ  )(ΩΡΑ )

( ΦΟΥΑΓΙΕ) Εργαστήριο δημιουργίας κινούμενης εικόνας, τα παιδιά σχεδιάζουν και συνθέτουν τις πρώτες τους κινούμενες δημιουργίες. μαθαίνουν  τα μυστικά της κινούμενης εικόνας και  ταξιδεύουν στην  αρχή της δημιουργίας του σχεδίου έως τη σύνθεση της κίνησης ζωντανεύοντας το δικό τους κινούμενο αστέρι. (Φουαγιέ) Ώρα: 18:00-19:00

  • “ΖΩΝΤΑΝH ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ” (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-12 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ )(ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ) Δημιουργία κινούμενων neon πινάκων. Με   τεχνικές animation, αλλά και γνώσεων φωτογραφίας  με μια ιστορική αναδρομή στην ιστορία και την εξέλιξη του animation, οι μικροί μας φίλοι αφού μάθουν τα μυστικά της φωτογραφικής μηχανής θα δημιουργήσουν την δική τους neon εικόνα ζωγραφίζοντας με το φως χρησιμοποιώντας χρωματιστά φωτεινά κεράκια.

6) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-7 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ 17:00-19:00  )(ΦΟΥΑΓΙΕ) ( μαθένω για το AR)   μέσα από την δημιουργική διαδικασία τα παιδιά να γνωρίσουν την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας (AR) δημιουργώντας το δικό τους AR μουσείο Χριστουγέννων μέσα στον χώρο.

7)CHRISTMAS  VR VIDEO GAME( μαθένω για το VR ) (ΑΠΟ 10 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ  )(ΩΡΑ 19:00-21:00 )(ΦΟΥΑΓΙΕ)  Σκοπός του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να γνωρίσουν την διαδικασία υλοποίησης ενός Video Game και πως εντάσσονται σε αυτήν νέες τεχνολογίες όπως για παράδειγμα η τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας (VR). Μετά την σύντομη παρουσίαση, τα παιδιά θα κληθούν να συμμετέχουν στην υλοποίηση ενός σύντομου παιχνιδιού Virtual Reality .

8)ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΕΙΟ Στη γέφυρα του Πολιτιστικού μας κέντρου ‘’ Μίκης Θεοδωράκης’’ θα τοποθετηθούν δυο τηλεσκόπεια όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τον ουρανό .  ( ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ)

9) Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ (ΑΠΟ 4-12 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ 17:00- 18:00)(ΣΚΗΝΗ )  Η βραβευμένη  παράσταση στην Ευρώπη  για την προστασία των παιδιών στο Διαδίκτυο

10) ΚΕΝΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12/2018 ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 5:30-8:30

1)‘’ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ‘’ (ΦΟΥΑΓΙΕ)

2) ‘’ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ‘’ (ΦΟΥΑΓΙΕ)

3) ‘’ΚΗΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΟ’’ (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-10 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ 6:30-8:30 )Μέσα από ιστορίες για τους καλικάντζαρους εμπνεόμαστε για να δημιουργήσουμε έναν μικρόκοσμο σε ένα πρωτότυπο εργαστήριο εικαστικής- κηπουρικής.

4)  ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ   (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 4-6 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ 6:30-7:30 ) Τα παιδιά γίνονται μικροί συγγραφείς και εικονογράφοι δημιουργόντας το δικό τους παραμύθι .

5) “ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ” (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 4-10 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ 6:30-7:30 )

ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΙΚ (ΗΛΙΚΙΕΣ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ )(ΩΡΑ 6:30-7:00 )( ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ) Τα παιδιά δημιουργούν τη δική τους ιστορία comic με την αφήγηση και υπό την καθοδήγηση της ομάδας comicdom

7) “ΜΕ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ…” (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 4-9) (7:30-8:00 ) Διαδραστικά παιχνίδια με τα μουσικά έπιπλα  baff και την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής του δημοτικού μας ωδείου Σοφίας Πάνου.

  • ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ (ΣΚΗΝΗ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 4 ΚΑΙ ΑΝΩ ) ( ΩΡΑ : 6:00-7:00) Θεατρική παράσταση . Με απλό και διασκεδαστικό τρόπο τα παιδιά εξοικειώνονται με τον πίνακα και την ιστορία του. Η κόκκινη ομπρέλα, ξεχασμένη από τον κάτοχό της στην ομπρελοθήκη της Πινακοθήκης Ουφίτσι, ανακαλύπτει τη μαγεία των πιο διάσημων έργων ζωγραφικής στον κόσμο.
  • ‘’Η ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ’’: (ΦΟΥΑΓΙΕ) ( ΩΡΑ 5:30-7:30) (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-12 ΕΤΩΝ ) Ποιο παιδι δεν ονειρεύεται κάστρα και πύργους ? Τα παιδιά επιστρατεύουν την φαντασία τους και αναλαμβάνουν να διακοσμήσουν με χρώματα , κορδέλες και άλλα πολλά το μεγάλο κάστρο που τους ετοίμασαν τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη .
  • ΚΕΝΟ

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1) “ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ¨(Φουαγιέ)

2) “Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” (Φουαγιέ)

3)‘’ ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ’’  (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 5-10 ΕΤΩΝ )(ΩΡΑ 6:30-7:30 ) Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα μεταμορφώνονται με ευφάνταστα καπέλα κατασκευάζοντας με διάφορα περίτεχνά υλικά τη μακέτα της πόλης τους

4) ‘’ ΜΑΓΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ‘’SCIENT SHOW’’  (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ ΟΛΕΣ )(ΩΡΑ 6:30-7:30 ) Ο Dr Γκάφας παρουσιάζει χιουμοριστικό scient show τα πειράματα γίνονται παιχνίδι , μέσα απο τις γκάφες , τα πειράγματα  και τους γεμάτους θέατρικότητα διαλόγους , το ειδιικό εφέ του ξηρού πάγου οι μικροί μας φίλοι θα έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο της χημείας.

5) Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ CSI KIDS (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΗΛΙΚΙΕΣ 7-11 ΕΤΩΝ ) Μοναδικές Περιπέτειες Μυστηρίου, στην πιο πρωτοποριακή διασκέδαση για παιδιά  που αγαπούν τη δράση, την εξερεύνηση, την περιπέτεια και φυσικά… το μυστήριο! Όλοι στο Δήμο μας είναι αναστατωμένοι! τα χρήματα που θα έδινε ο ευεργέτης της πόλης, κύριος Μποναμάς, για να φτιαχτεί η παιδική χαρά έχουν εξαφανιστεί! Ποιος μπορεί να τα έκλεψε; Παιδιά, πείτε στον κύριο Δήμαρχο να μην ανησυχεί! Γιατί θα γίνετε ντετέκτιβ του CSI Kids και θα εξιχνιάστε το μυστήριο!

6) ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΔΗΣΕ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ (ΗΛΙΚΙΕΣ 4ΚΑΙ ΑΝΩ  )(ΩΡΑ 6:30-7:30 )(ΣΚΗΝΗ)

Θεατρική παράσταση. Μια συμβολική ιστορία με την τεχνική του μαύρου θεάτρου για τον εθισμό , το κάπνισμα , τις ουσίες , τις παγίδες και τις εξαρτήσεις.

7) ‘’ ΠΑΡΑΜΥΘΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΄΄ (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 25 ΑΤΟΜΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ( ΕΝΙΛΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5-12 ΕΤΩΝ ) (ΩΡΕΣ 6:00-7:00 & 7:30- 8:30) Παραμυθοϊστορία της αρχής, της γέννησης, της έναρξης! Για την  την αρχή,χρειαζόμαστε χαρά, λύπη, φόβο, αγωνία, ανυπομονησία, αναποφασιστικότητα,πίστη, αμφιβολία και την αρχή των όλων … την επιθυμία! Ένα μοναδικό εργαστήρι  απο το μουσείο συναισθηματων  όπου  μέσα απο τη  συμβολική και μαγική ατμόσφαιρα του παραμυθιού, γονείς και παιδιά  ταξιδέυουν με τον ήρωα  ανακαλύπτοντάς  την αξία των συναισθημάτων και των επιθυμιών στη ζωή μας.

8) ΄΄BUUBLE PLAY ‘’ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ  ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑΣ  (ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 6-13 ΕΤΩΝ ) (ΦΟΥΑΓΙΕ) εικαστικό εργαστήριο . Τα παιδιά θα κατασκευάσουν πρωτότυπα εργαλεία σαπουνόφουσκας και παράλληλα θα σχεδιάσουν τους δικούς τους αυθεντικούς πίνακες µε χρώµατα σαπουνόφουσκας. Βασικός στόχος αυτής της διαδικασίας είναι ο πειραµατισµός, το παιχνίδι, η δηµιουργία, η νέα εµπειρία.

‘’ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΛΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ’’(ΦΟΥΑΓΙΕ) ( ΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ )

Οι μικροί μας φίλοι γίνονται ντοματούλες και πιπερίτσες και με τη βοήθεια της Λαίδη Ντομάτας και της Λαίδη Πιπεριάς, θα πάρουν μέρος σε ένα μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι (με αφορμή την πυραμίδα της Μεσογειακής διατροφής) ώστε να  κερδίσουν τον Χρυσό Μεσογειακό Σκούφο!!

30/12 ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  • ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ (ΦΟΥΑΓΙΕ)
  • ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ (ΦΟΥΑΓΙΕ)

3)   ‘’ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΑ’’  ‘’ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ‘’ Μια έκθεση με αντικείμενα από τη Γκάνα ( χωριό της Αφρικής)  και τα εκθέματα θα είναι μπάλες που χρησιμοποιούν τα παιδιά στην Γκάνα, άλλα παιχνίδια παιδιών, σχολικές ποδιές, τοπικά φαγητά κ.α. Μέσα απο διαδραστικά παιχνίδια τα παιδιά  θα μάθουν τον τρόπο ζωής των παιδιών που ζούν εκεί , ενώ  θα προμηθευτούν το βραχιολάκι της ενέργειας  συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ‘’ Η δύναμη είναι στο χέρι σου ‘’ στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα και δραστηριοποιόντας  τα παιδιά, έτσι ώστε να γίνουν ενεργοί πολίτες.  ( ACTIONAID) (ΩΡΕΣ ΑΠΟ 5:30-8:30) (ΑΠΟ 5-10 ΕΤΩΝ  ) (ΦΟΥΑΓΙΕ)  

4)  ‘’Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΟΡΧΕ ΜΠΟΥΚΑΙ ’’ Δύο ιστορίες για παιδιά μέσα από την πένα του διάσημου συγγραφέα και ψυχοθεραπευτή, διασκευασμένες από την βραβευμένη θεατρική ομάδα ‘’Τόπι ‘’ ιστορίες αγάπης και μίσους, ταπεινοφροσύνης και ματαιοδοξίας  σε μία παράσταση με πολύ χιούμορ και διάδραση για παιδιά όλων των ηλικιών.
(ΣΚΗΝΗ) ΩΡΑ 6:00 ) (ΑΠΟ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ )

5)‘’ Η ΜΗΛΙΑ ‘’ Το αριστούργημα του Εμμανουήλ Ροΐδη, ύμνος στην φύση και τη δύναμη της αγάπης της προσφοράς και της αλληλεγγύης  (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ)  (ΗΛΙΚΙΕΣ 3  -6 ΕΤΩΝ )  (ΩΡΑ

6) ‘’ΦΙΔΑΚΙ’’ (ΦΟΥΑΓΙΕ) (ΑΠΟ 5-12 ΕΤΩΝ )  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

7) ΄΄Η ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΄΄ Εργαστήριο κατασκευής πυλίνων  διακοσμητικών . (ΦΟΥΑΓΙΕ)

8)ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ  Τα παιδιά στολίζουν το δέντρο των ευχών  προσφέροντας στο κοινωνικό παντοπωλέιο και κερδίζοντας πλούσια δώρα ( ΦΟΥΑΓΙΕ) ( ΩΡΑ 5:30-8:30) (6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ)

  • ‘’ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ’’ Διαδραστική παράσταση Ο Μπέλος Μακάρονος, η Κούλα Μπιε και η Μελίκα Δίπλα είναι τρία γλυκά που δεν μοιάζουν στα υπόλοιπα. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι ελαττωματικά.  Κατάφεραν όμως  να ενωθούν σαν γροθιά, να αντιμετωπίσουν κινδύνους, να υπερασπιστούν τη φιλία τους, ένα παραμύθι για την φιλία και την αγάπη  Γιατί μόνος μπορείς να πας πιο γρήγορα, με τους φίλους σου όμως μπορείς να πας πιο μακριά! ( ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ)

10)‘’ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ‘’ Εργαστήρι κατασκεύης ημερολόγιου το οποίο θα προσ΄φερουμε στα ΚΑΠΗ της πόλης μας .

11) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.