Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται ο Ανδρέας Κονδύλης
Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με στόχο να πληγεί η εικόνα του, εκεί που “πονάει” η αντιπολίτευση! Στα μεγάλα έργα που έχουν αγκαλιάσει χιλιάδες δημότες, προσπαθώντας με απεγνωσμένες ενέργειες, να τα απαξιώσουν.

Όπως το Cine Άλιμος, το στολίδι της παραλίας που τον επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες θεατές κάθε καλοκαίρι.

Σήμερα κάποιοι “καλοπροαίρετοι”, ειδοποίησαν την Πολεοδομία, γιατί μέσα στο χώρο κάποιοι εργάτες του δήμου έφτιαχναν μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή που θα τοποθετηθεί στην οδό Θουκυδίδου.

Οι ελεγκτές της Πολεοδομίας, έφυγαν κάνοντας το σταυρό τους, αφού δεν υπήρχε κάτι το παράνομο για να καταγράψουν. Δείτε την ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:

Πριν 5 ημέρες σε ανάρτησή μου με τίτλο ‘Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ’, ενημέρωνα ότι ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης μας έστειλαν το ΣΔΟΕ για να μας ελέγξει. Το ΣΔΟΕ φυσικά δεν βρήκε τίποτα, μας καλησπέρισε και έφυγε…

Έγραφα ακόμα ότι η αντιπολίτευση «το τερμάτισε», μιας και δεν είχε μείνει πλέον κανένας ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους για να μας καταγγείλει και να μας στείλει για έλεγχο, αφού έχει πια εξαντλήσει τα πάντα: ΙΚΑ, ΣΕΕΔΔ, ΣΕΠΠΕ, Ελεγκτικό Συνέδριο, Ελεγκτές Περιβάλλοντος, Πολεοδομία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Εισαγγελία, Υπουργείο Εσωτερικών κ.λπ. κ.λπ.

Φευ, έκανα λάθος! Ξαναπιάσανε από την αρχή όλες τις Υπηρεσίες και ξαναρχίσανε το «βιολί» τους!

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, μας έστειλαν εκ νέου την Πολεοδομία στο Cine Άλιμος!!

Γιατί; Γιατί είδαν 3 εργάτες του Δήμου μας να φτιάχνουν μια μικρή ξύλινη διακοσμητική κατασκευή (χριστουγεννιάτικο ντεκόρ) που θα τοποθετήσουμε στην αγορά Θουκυδίδου!

Οι άνθρωποι της Πολεοδομίας ήρθαν, έλεγξαν και έφυγαν, κάνοντας τον σταυρό τους…

Αλλά μάλλον τον σταυρό μας πρέπει να τον κάνουμε κι εμείς, γιατί η εμπάθεια, η εμμονή και η νοσηρότητα ορισμένων στελεχών της αντιπολίτευσης είναι πρωτόγνωρα και μόνο κακό προκαλούν στον τόπο μας.

Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι όπως κάνουν, γίνονται αποκρουστικοί και στο τέλος κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά στην πόλη μας;

‘Η μήπως αυτό ακριβώς επιδιώκουν;

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.