Η άσχημη εμπειρία μια Βουλιώτισσας, που ήρθε τετ α τετ με τον διαρρήκτη του σπιτιού της




(Η περιγραφή της Elena Zymari, στο Το Forum των 3Β)

ΒΟΥΛΑ 17:45 σήμερα …..κλείνω το φως και ξαπλώνω στο δωμάτιο μου βλέπω στο παράθυρο διαρρήκτη να προσπαθεί να μπει σπίτι μου !!!!!!
Δεν με είχε δει και βλέπω να χτυπάει την σίτα και να την ανοίγει και καταλαβαίνω πως παρόλο που είναι κλειστό το παράθυρο θα μπει … ούτε εγώ ξέρω πως βγήκα από το δωμάτιο έτρεξα στην εξώπορτα και άρχισα να βγάζω τα σκυλιά μου να μην τα πειράξει και αρχίζω να τρέχω και να χτυπαω όλα τα κουδούνια .. παράλληλα όσο δεν μου άνοιγε κανείς φώναζα το σκυλο μου να ανεβαίνει μαζί μου που τον λένε Χάρη… προφανώς με άκουσε και νόμιζε πως φωνάζω κάποιον άντρα.. παράλληλα με το σταθερό που είχα πάρει μαζί μου καλώ το 100 ήρθαν σχετικά άμεσα… πήγαν να μπουν στο σπίτι μα είχε κλειδώσει το σπίτι απο μέσα και τελικά μπήκαν από το παράθυρο οι αστυνομικοί το οποίο είχε διαρρήξει και μπει κανονικότατα ….. διπλά τζάμια και βαρέως τύπου αλουμίνιο…. απίστευτο πόσο εύκολα ανοίγουν απίστευτο πόσο εύκολα μπαίνουν σπίτι σου  πριν μια εβδομάδα σας έγραψα όταν επιτέθηκαν σε γνωστή μας πως είναι κρίμα να φοβάσαι να περπατήσεις απόγευμα έξω ….. τώρα θα πω πως κρίμα να φοβάσαι και μέσα στο σπίτι σου .

Mari Dell Φοβερό! Τελικά δεν κατάλαβα τους πιάσανε?
Elena Zymari Mari Dell Oxi .. Δυστυχώς η ομάδα Δίας ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο να βρουν εμένα χάσαμε χρόνο και εκείνος έφυγε… έκανα λάθος που από το μπαλκόνι δεν τους φώναξα αμέσως πηγαίνετε στο ισόγειο και πέταξα τα κλειδιά να έρθουν σε μένα.. Δεν ξέρω και ποια είναι η πολιτική τους… δηλ αν έχουν εντολή να βρίσκουν μέσα τον διαρρήκτη η αν το μόνο μέλημα τους είναι να σιγουρευτούν για την ασφάλεια του πολίτη…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.