Για πρώτη φορά Υποτροφίες στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Αλίμου




Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας αλλά και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αλίμου αποφάσισε τη δημιουργία Θεσμού Υποτροφιών. Σκοπός είναι να υποστηρίζονται οι μαθητές του Σχολείου μας, στην παρακολούθηση επιστημονικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που προάγουν τις δεξιότητες και τη σκέψη, πέρα από το στενό σχολικό πλαίσιο.

Ξεκινάμε με την επιδότηση της συμμετοχής 15 αριστούχων μαθητών της Γ’ Γυμνασίου στη Μαθητική Εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στις 14-15-16 Δεκεμβρίου 2018.

Στόχος της δράσης αυτής είναι να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες μαθητές υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων Πανεπιστημιακών Δασκάλων, να γνωρίσουν τις εξελίξεις στη Φυσική και τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και μέθοδο, κατανοώντας τα θέματα της Σύγχρονης Φυσικής και αποσαφηνίζοντας τις έννοιες με κριτική και συνδυαστική σκέψη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αλίμου, αξιοποιώντας τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει, στέκεται αρωγός στις νεανικές αναζητήσεις στους τομείς της τέχνης και της επιστήμης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.