Επιτέθηκαν σε μαθητή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η σχολική εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Κερατσινίου στο Πάρκο Τρίτση, καθώς ένας 15χρονος μαθητής τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ξεφύγει από ληστές που τον έκλεψαν.

Ο 15χρονος ήταν μέσα στο Πάρκο Τρίτση όταν ξαφνικά τρία άτομα τον πλησίασαν και του είπαν απειλητικά: «Δώσε μας τα λεφτά σου». O μαθητής τους έδωσε όσα χρήματα είχε πάνω του – 3 ευρώ – και έτρεξε να σωθεί.

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει αφού τους έδωσε τα χρήματα, έπεσε και τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τη μητέρα του μαθητή.

Είναι απαράδεκτο ένας χώρος που επισκέπτονται κατά εκατοντάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών καθώς και σχολεία στο πλαίσιο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκδρομών να είναι αφύλακτο και πεδίο δράσης συμμοριών και παραβατικών ατόμων.

Το ανησυχητικό συμβάν έρχεται προς επίρρωση των επώνυμων καταγγελιών πολλών πολιτών που κάνουν λόγο για πλήρη εγκατάλειψη του χώρου από τον αρμόδιο Φορέα Διαχείρισης.

Μάλιστα, εκτός της απουσίας φύλαξης επισημαίνονται ως κίνδυνοι τα ανοιχτά φρεάτια, οι κομμένες σιδεροκατασκευές, τα σπασμένα γυαλιά-λάμπες, τα σπασμένα ξύλινα δάπεδα γεφυρών, τα καλώδια, οι ετοιμόρροπες κεραμοσκεπές, οι γυμνές πρόκες σε ξύλινες κατασκευές, τα αιχμηρά σίδερα και οι σπασμένοι φράκτες.

Πηγή: ereportaz.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.