Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ για το περιστατικό με τον αστυνομικό στο μετρό
Την Πέμπτη 01/11/2018 και ώρα 12:30, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Ταμίας κ. Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Αντιπρόσωπος κ. Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Α. κ. Αναστάσιο ΤΑΣΤΑΝΗ, με αφορμή το τελευταίο περιστατικό που διαδραματίστηκε στο σταθμό του μετρό Αγ. Παρασκευής μεταξύ του συναδέλφου μας και υπαλλήλου του Ο.Α.Σ.Α..

Ο Πρόεδρος κ. ΤΑΣΤΑΝΗΣ τόνισε ότι έως ότου υπογραφεί η σχετική Κ.Υ.Α. από τον Υπουργό Οικονομικών, ο Οργανισμός θα συνεχίζει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια με πιέσεις στην πολιτική ηγεσία για την επίλυση του ζητήματος της μετακίνησης των ενστόλων με τα Μ.Μ.Μ., επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι όσο αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ενστόλων υπάρχει μια διαρκή και καθημερινή συνεργασία που επικεντρώνεται στην φύλαξη των σταθμών, στον έλεγχο της κυκλοφορίας, των λεωφορειόδρομων και στην αποτροπή έκνομων ενεργειών (θέτουμε σαν παράδειγμα ότι για τις πράξεις βανδαλισμού στα ακυρωτικά μηχανήματα του 2017,2018 το κόστος ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ που φυσικά θα το επωμιστεί ο ελληνικός λαός).
Επίσης ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα ενημερωθούν εκ νέου οι υπάλληλοι προκειμένου να αποφύγουμε τέτοια δυσάρεστα φαινόμενα έως την επίλυση του ζητήματος.
Εμείς τονίζουμε για άλλη μια φορά, ότι το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνει περίτρανα ότι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση με την υπογραφή της σχετικής Κ.Υ.Α. από το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αποτρέπονται τέτοιου είδους φαινόμενα για ένα αναφαίρετο δικαίωμα των Αστυνομικών που φέρνει σε δύσκολη θέση τους εργαζομένους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.