Aργυρουπολίτης το νέο αφεντικό του ALPHA




Mέλος της πολιτικής γραμματείας της παράταξης “Ξανά η Πόλη Μπροστά” είναι το νέο αφεντικό του ALPHA, Μανώλης Δραινάκης. Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης:

Σήμερα η οικογένεια της Παράταξη μας “Ξανά η Πόλη Μπροστά” είναι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη γιατί ένας δικός μας Ανθρωπος, ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΡΑΙΝΑΚΗΣ, μέλος της Πολιτικής μας Γραμματείας αναλαμβάνει την Διοίκηση ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας μας, του ALPHA.
Για εμάς είσαι ένας πολύτιμος συνεργάτης που με την εμπειρία σου και τις γνώσεις σου μας έχεις βοηθήσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια που συνεργαζόμαστε.
Συγχαρητήρια Μανώλη, Ολόψυχα Καλή Επιτυχία..

Ο παιδικός φίλος και συμμαθητής του προέδρου του STAR Πάνου Κυριακόπουλου, αλλά και πρώην διευθύνων σύμβουλος του «Χρυσού Οδηγού» Μανώλης Δραινάκης θα είναι το νέο αφεντικό του ALPHA, μετά την εξαγορά του καναλιού από τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Ο Μανώλης Δραινάκης είναι κάτοχος Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και όπως ήδη αναφέρθηκε έχει διατελεσει CEO στην εταιρεία «ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΕ» και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καθώς και Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακής Μονάδας Συναλλαγής στον ίδιο Οργανισμό. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο χώρο του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων… Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του από το τμήμα Πωλήσεων της Siemens.

Πηγή: enimerosi24.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.