Από 20 Νοεμβρίου οι αιτήσεις – Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται
Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στο πλαίσιο εφαρμογής της σχεδιαζόμενης κοινωνικής πολιτικής μέσω των υπαρχόντων κοινωνικών δομών λειτουργεί αδιάλειπτα από το 2014 το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Το 2017 εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» ενισχύοντας τη λειτουργία της Δομής με κοινωνικό λειτουργό και διοικητική υπάλληλο.

Βασικός σκοπός της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο»  παραμένει η κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών κοινωνικά και οικονομικά ατόμων και οικογενειών που κατοικούν στα όρια της πόλης μας, μέσω της δωρεάν παροχής προϊόντων διατροφής και ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής. Ήδη από τον Νοέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται και στηρίζονται κάθε μήνα δεκάδες οικογένειες με διαπιστωμένα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με την ταυτόχρονη κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 έως και Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στην οδό Αλεξιουπόλεως 27, στην Αργυρούπολη, (1ος όροφος) στο Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας (Κοινωνική Υπηρεσία) από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι καθημερινά.

Πληροφορίες: κ. Ίντας, κ. Μάτσκα

210 9925607 Κοινωνικό Παντοπωλείο,  

210 9961973  Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας

 socialfoodstore.ea@outlook.com

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.