Ανοίγει τα σύνορα στο χώρο της Παιδείας ο δήμος Νέας Σμύρνης




Ο δήμος Νέας Σμύρνης ανοίγει τα σύνορά του και στο χώρο της παιδείας. Σκοπός είναι η ανταλλαγή ιδεών και δράσεων μέσα από τις οποίες τα παιδιά του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διαφορετικά συστήματα εκμάθησης, διαφορετικές κουλτούρες, γλώσσες και συμπεριφορές.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην πόλη μας πενταμελής αντιπροσωπεία από το 1420ό σχολείο της Μόσχας, υπό την Δρ. Αντονίνα Νικολάεβα, Διευθύντρια του σχολείου και Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μόσχας. Κατά την παραμονή τους θα ξεναγηθούν στη Νέα Σμύρνη, θα υπογράψουν Σύμφωνο Συνεργασίας με την Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης και θα προετοιμάσουν Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου μας για κοινές δράσεις.

Αύριο το πρωί στις 9.30 την ρώσικη αποστολή θα υποδεχτούν στο δημαρχείο ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης ενώ την Πέμπτη η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στο Ψηφιακό Μουσείο.

Στις 11.30 στην Αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με την Ευαγγελική Σχολή και η ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων για την υπογραφή Πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των Αντιδημαρχιών των δύο δήμων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.