Άγιος Δημήτριος: Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η διανομή τροφίμων




Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη διανομή των προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», Κ.Ε.Α (ΤΕΒΑ/FEAD), από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Τα προϊόντα που θα δοθούν είναι τα εξής: ζυμαρικά, λάδι, μέλι, μαρμελάδα, ξύδι, γάλα εβαπορέ, αλάτι, τοματοπελτέ και όσπρια.
Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με τηλέφωνο ή μήνυμα προσωπικά για την ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής των αγαθών, καθώς επίσης και το σημείο.
Πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία (Ξενοφώντος 10) και στο τηλέφωνο 210-9754035

* Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα τα οποία συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας.Το πεδίο εφαρμογής του ΤΕΒΑ εξειδικεύεται στην Ελλάδα μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ I). Η εφαρμογή του Προγράμματος ολοκληρώνεται την 31η Δεκεμβρίου 2020. Το Πρόγραμμα υλοποιείται μέσω Κοινωνικών Συμπράξεων και οι ωφελούμενοι επιλέγονται σύμφωνα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.