Υποψήφιοι δήμαρχοι με τη… σέσουλα στον Άλιμο!




Η κύρια αιτία για τον… πληθωρισμό από πρόσωπα που σχεδιάζουν να γίνουν δήμαρχοι σε αρκετές περιοχές της χώρας και φυσικά και στον Άλιμο είναι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος. Δηλαδή η καθιέρωση της απλής αναλογικής για την επερχόμενη εκλογή αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μόνο στον Άλιμο έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον 6 πρόσωπα. Ο λόγος για τον νυν δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, που θα είναι εκ νέου υποψήφιος, και τον πρώην Θάνο Ορφανό, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται να έχει αυτή τη φορά στήριξη από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε και από το Κίνημα Αλλαγής.

Επίσης, από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο Αλίμου ακούγεται ο Βαγγέλης Τσαμήτας αντί του Νίκου Τσαμπαρλή, ενώ στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ διχάζονται ανάμεσα στη Μαρία Νερούτσου, η οποία είναι περιφερειακή σύμβουλος με την Ρένα Δούρου, και τη δημοτική σύμβουλο Αλεξάνδρα Αρμάου – Γιαννούτσου.

Την Κυριακή Καμαρινού θα αντικαταστήσει στην ηγεσία της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, ο νεαρός σε ηλικία τοπογράφος μηχανικός Σπύρος Κρασσάκης.

Ωστόσο από τη Λαϊκή Συσπείρωση διαψεύδουν την αντικατάσταση.

Τέλος, ακόμα μία υποψηφιότητα αναμένεται να είναι και αυτή του Χάρη Μέξα που θα υποστηριχθεί από τη Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα, κατά καιρούς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι σημερινοί ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Παναγουλόπουλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε περίπτωση που τελικώς υπάρξουν και άλλοι μνηστήρες, τότε θα μιλάμε για επτά ή και περισσότερα ψηφοδέλτια, δηλαδή για αριθμό – ρεκόρ στην ιστορία του Αλίμου!

Πηγή: περιοδικό Secret – Παραπολιτικά

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.