Να μην θρηνήσουμε ποτέ ξανά νεκρούς στην Αλίμου!




Το πιο επικίνδυνο κομμάτι της  Αλίμου, είναι το σημείο που η λεωφόρος γίνεται υπόγεια και περνά κάτω από την Ποσειδώνος.

Πολλοί οδηγοί, στο ανερχόμενο ρεύμα, έκαναν επιτόπου στροφή με αποτέλεσμα να σημειώνονται τροχαία δυστυχήματα. Πριν από δύο χρόνια μια γυναίκα έχασε τον έλεγχο βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε μοτοσυκλέτα, σκοτώνοντας τον οδηγό. Νόμιζε ότι στο υπόγειο κομμάτι της λεωφόρου δεν υπάρχουν δυο ρεύματα κυκλοφορίας!

“Μετά την ασφαλτόστρωση της λεωφόρου Αλίμου, ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση και η τοποθέτηση πορτοκαλί οριοδεικτών (κολωνάκια) στο σημείο που η λεωφόρος γίνεται υπόγεια, ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να είναι απόλυτα ασφαλής” λέει ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

“Ας ελπίσουμε ότι πλέον οι οδηγοί θα σέβονται την διπλή γραμμή και την σήμανση, ώστε να μην έχουμε ξανά σοβαρό ατύχημα από παράνομη αναστροφή οχημάτων μέσα στη λεωφόρο Αλίμου”.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Να μην θρηνήσουμε ποτέ ξανά νεκρούς στην Αλίμου!

  • 08/10/2018 at 1:51 μμ
    Permalink

    Για να μην “ελπίζουμε”, αγαπητέ κ. Δήμαρχε, θέλει τσιμεντένια τοιχία. Έτσι, για να μην “νομίζουν” μερικοί μερικοί ότι δεν υπάρχουν δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ή ό,τι άλλο μπορεί να “νομίζει” ο κάθε απαίδευτος, ασυνείδητος οδηγός. Γιατί κάποιοι “νομίζουν” ότι είναι ΟΚ να μιλάς στο κινητό σου οδηγώντας, και μάλιστα τους χαλάς τη Νιρβάνα αν τους ενοχλήσεις με κορνάρισμα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.