Θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο στην Αργυρούπολη




Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Καραμέλες ούζου» στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» της Αργυρούπολης.

Πρωταγωνιστεί ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Δημήτρης Καμπόλης, ο Αλέξανδρος Τρανουλίδης ενώ σε ραδιοφωνική συμμετοχή θα ακούσουμε τη Ναταλία Γερμανού!

Πρόκειται για μία κωμωδία του Γιάννη Γαλανόπουλου και σε σκηνοθεσία του Σταύρου Νικολαΐδη.

Ώρα: 20:00

Είσοδος δωρεάν

Λίγα λόγια για το έργο

Οι «Καραμέλες Ούζου» ξεκινούν με αρκετό μυστήριο και στοιχεία θρίλερ και καταλήγουν σπονδυλωτά σε μια σύγχρονη κωμωδία, μέχρι δακρύων. Περιέχουν βιτριολικές ατάκες και πολλές ανατροπές στην ιστορία των δύο πρωταγωνιστών: του βοηθού Σεφ (Σταύρος Νικολαΐδης) και του Σερβιτόρου (Δημήτρης Καμπόλης). Ποιος τους κλείδωσε στον τελευταίο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου; Και γιατί μόνο αυτούς τους δυο; Όλο αυτό που ζουν στο παρόν, είναι άραγε προσχεδιασμένο από το παρελθόν; Ίσως… Όσο για το φινάλε: είναι αναπάντεχο και, συνάμα, γλυκόπικρα συγκινητικό. Υπάρχει τρόπος οι ήρωες της ιστορίας να βγουν από την «κατάσταση» που έχουν περιέλθει; Τι συμβαίνει όταν το θύμα αποφασίσει να γίνει θύτης; Τελικά, ότι δίνουμε στη ζωή, μας επιστρέφεται; Η εκδίκηση στις «Καραμέλες Ούζου» σίγουρα δεν είναι απλώς ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.