Tα δρομολόγια του τρόμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δρομολόγια τρόμου κάνουν καθημερινά δεκάδες οδηγοί λεωφορείων στην Αττική. Κι αυτό γιατί άγνωστοι επιτίθενται με πέτρες ακόμα και με αεροβόλα την ώρα που τα λεωφορεία είναι εν κινήσει!

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει τουλάχιστον 14 επιθέσεις. Το βράδυ της Δευτέρας (29/10/2018) στη λεωφόρο Συγγρού φαίνεται ότι το λεωφορείο χτυπήθηκε από βολίδα αεροβόλου.

Η επίθεση έγινε στο ύψος της Στάσης Εφέσου κοντά στον Άγιο Σώστη. Το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Α2 χτυπήθηκε πιθανότατα από βολίδα αεροβόλου με αποτέλεσμα μία επιβάτης να τραυματιστεί ελαφρά. Πρόκειται για το 5ο περιστατικό από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Δυο ώρες νωρίτερα, στις 19.00, είχε σημειωθεί επίθεση με πέτρες σε ακόμη ένα που εκτελούσε το δρομολόγιο Γ10 στους Αγίους Αναργύρους.

Ευτυχώς σε αυτή την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός. Το newsit.gr σας αποκαλύπτει φωτογραφίες από τις δεκάδες επιθέσεις σε λεωφορεία, αλλά και πως έγιναν οι προηγούμενες επιθέσεις. Όπως τονίζουν οι συνδικαλιστές, πολλοί οδηγοί λεωφορείων αρνούνται πλέον να εκτελέσουν δρομολόγια σε περιοχές που οι επιθέσεις είναι σχεδόν καθημερινότητα.

Δείτε περισσότερα στο: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.