Στο Hall of Fame του ΜSU, ο υπεύθυνος ακαδημιών της South Aλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στο Hall of Fame του Πανεπιστημίου Mayville State University, εισήχθη ο Coach Αλέξανδρος Άνθης υπεύθυνος ακαδημιών της South, την Παρασκευή 28/9/2018 με την ομάδα των Comets 2004-05.

Ο Άνθης όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, αποτελεί ίσως τoν πιο διακεκριμένο παίκτη στην ιστορία του πανεπιστημίου σε μία σεζόν, καθώς για την αγωνιστική περίοδο 2004-05 είχε ψηφιστεί από το σύνολο των προπονητών ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος (MVP), αλλά και ως ο καλύτερος αμυντικός  (Best Defensive Player) .

Η ομάδα των Comets τερμάτισε 3η στην περιφέρειά της, την αγωνιστική περίοδο 2004-05  και κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τα Nationals, βάζοντας τις βάσεις για την αναγέννηση του αθλητικού προγράμματος του Mayville State University και την καθιέρωση του σε εθνικό επίπεδο. Πρωτεργάτης αυτής της σημαντικής προσπάθειας ήταν ο Coach Craig Smith, ο οποίος φέτος έχει αναλάβει την καθοδήγηση των Utah State Aggies (NCAA Div I ).

Η Ακαδημία South Basketball ιδρύθηκε το 2013 από τον Άνθη Αλέξανδρο, αδειοδοτημένο προπονητή της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και τον Γιάννη Ηλιόπουλο, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση και πρώην επαγγελματία καλαθοσφαιριστή.

Στοιχεία επικοινωνίας: Λυσικράτους 82 & Κονδύλη Άλιμος , 210 98 86 357

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.