Διακοπές κυκλοφορίας σε Π. Φάληρο, Ελληνικό και Αργυρούπολη
Λόγω εκτέλεσης συντήρησης του Εναέριου Δικτύου Ηλεκτροδότησης Γραμμής (ΤΡΑΜ), θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Αθηναίων, Π.Φαλήρου, Ελληνικού/Αργυρούπολης, κατά τις ώρες 01.00΄έως 04.00΄, ως εξής:

  • Στη Λ.Ποσειδώνος (Τρίγωνο Αχιλλέως) στο ύψος της συμβολής της με την οδό Θησέως έως τη συμβολή της με την οδό Αίαντος, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 09 και 10.10.2018.
  • Στη Λ.Ποσειδώνος (Τρίγωνο Ελληνικού) 50μ. προ της συμβολής της έως 50μ. μετά τη συμβολή της, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 11 και 12.10.2018.
  • Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Αρδηττού στο ύψος της συμβολής της με τη Λ.Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λ.Β.Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις 16 και 17.10.2018.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.