Στη Βάρκιζα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας “Dole Techno 293 European Championship”




H Ελλάδα υποδέχεται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας “Dole –Techno 293 European Championship” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Όμιλου Βάρης-Βάρκιζας (Ν.Α.Ο.Β.Β) από 20-27 Οκτωβρίου 2018. Σας περιμένουμε!!!
Επίσημη ιστοσελίδα: http://europeans2018.techno293.org/

To πρωτάθλημα είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (World Sailing), συνδιοργανώνεται από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης-Βάρκιζας, και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, με επίσημο Μεγάλο Χορηγό την DOLE”.

Κατέχοντας μεγάλη εμπειρία σε αθλητικές διοργανώσεις, ο Ν.Α.Ο.Β.Β. στόχο έχει, τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών και χωρών, την άρτια οργάνωση και εκτέλεση του αγώνα προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τη διεκδίκηση μεγαλύτερων διεθνών διοργανώσεων.

Οι αφίξεις των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους αναμένονται  δύο ημέρες πριν από την Τελετή Έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου. Θα ξεκινήσει με μία μεγάλη παρέλαση, και θα τελειώσει με μια γιορτή,  φέρνοντας πιο κοντά τις συμμετέχουσες χώρες, προσελκύοντας οπαδούς του αθλήματος, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Η Τελετή Λήξης με τις απονομές των μεταλλίων του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.