Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο μικρός που θέλησε… να αλλάξει τον κόσμο! (EIKONEΣ)




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον πρώτο του “μεγάλο” τίτλο και ο πατέρας του ανοίγει την καρδιά του στο newsit.gr – Η πρώτη φορά που ο γιος του έπιασε ρακέτα και η… κορυφή στα 20! – Τα παιδικά χρόνια, τα εφηβικά ξεσπάσματα και ο στόχος από τον οποίο δεν παρέκκλινε ποτέ – Ο διπλός ρόλος του πατέρα και προπονητή, η ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του τενίστα και η… περήφανη μαμά! – Αυτή είναι η ζωή του αδύνατου παιδιού που έκανε υπερήφανη ολόκληρη τη χώρα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το απόγευμα της Κυριακής, 21.10.2018, πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά ATP 250. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε του Έρνεστς Γκούλμπις στον τελικό του Stockholm Open και κατέκτησε το τρόπαιο. Βρίσκεται στον Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι έτοιμος να «εκτοξευτεί» στην κορυφή!

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, πατέρας και προπονητής του Στέφανου, καθώς και η μητέρα του και πρώην τενίστρια Γιούλια Σαλνικόβα, μίλησαν στο newsit.gr για τα πρώτα βήματα, την πορεία, τους στόχους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας αθλητής στο υψηλότερο επίπεδο. «Όταν σήκωσε το τρόπαιο ένιωσα περηφάνια, ένιωσα ότι αρχίζει πια να μεγαλώνει, να καταλαβαίνει ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους υπόλοιπους αθλητές», δήλωσε ο πατέρας του Στέφανου.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η πρώτη… επαφή με την ρακέτα!

Όλα ξεκίνησαν στα δύο του χρόνια, όταν για πρώτη φορά έπιασε την ρακέτα. «Κράταγε μια ρακέτα στο χέρι του και προσπαθούσε να χτυπήσει τις μπάλες», ανέφερε ο Α.Τσιτσιπάς. «Μεγάλωσε όχι μόνο ως καλός παίκτης του τένις αλλά μεγάλωσε ως αξιοπρεπής άνδρας και αυτό με κάνει να είμαι πιο περήφανη», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Δείτε περισσότερα στο newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.