Ρακοσυλλέκτης είχε 30 τόνους σκουπίδια στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Περίπου 30 τόνους απορριμμάτων μάζεψε χθες το πρωί ο Δήμος Γλυφάδας από σπίτι ρακοσυλλέκτη! Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Άννυ Καυκά και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο Δήμο δεν πίστευαν στα μάτια τους με την εικόνα που αντίκρισαν όταν μπήκαν τελικά στο σπίτι και είδαν τους τόνους των σκουπιδιών συσσωρευμένους.

Είχε προηγηθεί μια μακρά διαδικασία, με πολλούς εμπλεκόμενους. Το Υγειονομικό της Περιφέρειας Αττικής έβγαλε αρχικά την απόφαση ότι η συγκεκριμένη οικία αποτελεί εστία μόλυνσης και πρέπει οπωσδήποτε να καθαριστεί. Η απόφαση διαβιβάστηκε στην εισαγγελία, που στη συνέχεια έδωσε την εντολή στο Δήμο Γλυφάδας και στην Ελληνική Αστυνομία να παρέμβουν στο χώρο.

Ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, του συγκεκριμένου σπιτιού, επί της οδού Δωδεκανήσου, όπως μαθαίνουμε, δεν ήθελε ούτε να ανοίξει ούτε να φύγει! Τελικά, παρουσία πταισματοδίκη, του υγειονομικού και της αστυνομίας, τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας, με τη συνδρομή ιδιωτών, μπήκαν στο σπίτι και μετά από πολύωρη και δύσκολη προσπάθεια καθάρισαν το χώρο.

Γεμάτη «εκπλήξεις» και ζόρια η καθημερινότητα για το προσωπικό στην καθαριότητα του Δήμου Γλυφάδας, αλλά ευτυχώς για την πόλη και τους κατοίκους της κάνουν τη δουλειά τους εντατικά και αποτελεσματικά.

Πηγή: iglyfada.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.