Ο Δήμος Νέας Σμύρνης τιμά τον Πρόεδρο της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής




Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο μας η επίσκεψη του Προέδρου της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (I.P.C.), Andrew Parsons, στη Νέα Σμύρνη. Ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος υπηρέτησε από το 2002 την Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή από διάφορες θέσεις και το 2017 εξελέγη Πρόεδρος.
Στο σύντομο ταξίδι του στην Ελλάδα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια θα δώσει το παρών στην εκδήλωση «Ο Παραολυμπιακός Αθλητισμός Ενώνει – Para Sports Unite», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και το Ίδρυμα Agitos (Ίδρυμα για την επανένταξη των προσφύγων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο).
Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. ο Andrew Parsons θα γίνει Επίτιμος Δημότης της Νέας Σμύρνης σε μια τελετή που θα διεξαχθεί στο Ψηφιακό Μουσείο της πόλης μας. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει υπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και πιστός στις δεσμεύσεις του έχει συνδιοργανώσει και φιλοξενήσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα και εκδηλώσεις ΑΜΕΑ στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.