Α.Λ.Φ.Α η Ομάδα του Αλίμου




 

Η ΑΛΦΑ πρωταγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ανδρών ΕΣΚΑΝΑ! Σήμερα στις 21:45, στο κλειστό Αλίμου, υποδέχεται την ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

Η νέα  Ομάδα του πολύπειρου coach Χρήστου Τριανταφύλλου κατόρθωσε σε πολύ  μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει ομοιογένεια και να φέρει  ταυτόχρονα καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ο Coach  τόλμησε να παρουσιάσει φέτος μια, όπως φαίνεται,  επιτυχημένη συνταγή  από  4-5 έμπειρους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι  καθοδηγούν και συνεργάζονται αρμονικά στο γήπεδο με ένα πλήθος «μπέμπηδων» και κατορθώνουν όλοι μαζί να αποδίδουν καλό, ομαδικό αλλά ταυτόχρονα και αποτελεσματικό μπάσκετ.

Σημαντικό στοιχείο της νεανικής αυτής Ομάδας (μ.ο. ηλικίας μικρότερο 23 ετών) είναι ότι το πλήθος των νεαρών παικτών είναι φοιτητές, αρκετοί  δε εξ αυτών  φοιτούν σήμερα σε σχολές υψηλού επιπέδου (Πολυτεχνείο, Βιολογία, ΑΣΟΕΕ,ΠΑΠΕΙ κλπ) συνδυάζοντας τέλεια σπουδές μπάσκετ και πρωταθλητισμό! Επίσης σημαντικό είναι ότι προέρχονται από τις γειτονιές του Αλίμου και των όμορων δήμων, είναι δηλαδή συμμαθητές και φίλοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα φέτος έχει να επιδείξει, μέχρι σήμερα, μόνο νίκες:

Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ: δύο προκρίσεις με ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και θα αγωνιστεί στο τέταρτο γύρο με τον ΑΟΠ Φαλήρου σε νοκ άουτ αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αλίμου.

Πρωτάθλημα Β’ ΕΣΚΑΝΑ Αντρών: Νίκες με ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ, ΈΝΩΣΗ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ως εκ τούτων  βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αυτή την στιγμή μαζί με ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ,ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  και ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Ο coach Τριανταφύλλου και οι φιλόδοξοι παίκτες του (έμπειροι και «μπέμπηδες») υπόσχονται ότι θα προσπαθήσουν να «σώσουν» νωρίς την παρτίδα –κατηγορία και στη συνέχεια να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν!

Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης (Basketball)  Α.Λ.Φ.Αλίμου

 

Η Α.Λ.Φ.Αλίμου λειτουργεί Ακαδημίες μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έχουν την ευκαιρία να αθληθούν και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος του μπάσκετ, των αρχών και των τεχνικών του στα γήπεδα του δήμου Αλίμου.

Τα παιδιά αποκτούν,  μέσα από την  άθληση, υγεία, σωστή σωματική ανάπτυξη, γερές βάσεις φίλαθλης σκέψης και συμπεριφοράς, μαθαίνουν να προασπίζουν την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι. Κατακτούν γνώση  και εμπειρία της ομαδικότητας και του προγραμματισμού  σε συνδυασμό με την επίτευξη στόχων,  δημιουργώντας έτσι όλες οι κατάλληλες  προϋποθέσεις για την  ομαλή ένταξη στην κοινωνικοποίησή τους.

Τμήματα αγοριών: Εφηβικού, Παιδικού, Μίνι αγοριών και μικρότερα

Τμήματα κοριτσιών: Κορασίδων, Παγκορασίδων, Μίνι κοριτσιών και μικρότερες

Πληροφορίες: κ.Χρήστος Τριανταφύλλου, τηλέφωνο 2109825348

Διεύθυνση:  Λυσικράτους 82 & Κονδύλη, Τ.Κ. 17455, Άλιμος

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.