Ο “Μόγλης” στον Άγιο Δημήτριο




Στο πλαίσιο του 11ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου, θα έχουμε την ευκαιρία σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, μικροί και μεγάλοι να απολαύσουμε τη θεατρική παράσταση,

“Ο Μόγλης”, το κλασσικό αριστούργημα του Ρ. Κίπλινγκ, από την Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει».

Ώρα έναρξης: 20:30

Η ιστορία του Μόγλη, του ανθρώπινου κουταβιού που το μεγάλωσε μια οικογένεια λύκων στη ζούγκλα της Ινδίας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά έργα της ιστορίας. Όταν ήταν μωρό, ο Μόγλης σώθηκε από τα νύχια του Σιρ Χαν, του τρομερού τίγρη με τα μοχθηρά μάτια και μεγάλωσε στην οικογένεια των λύκων σύμφωνα με τους νόμους της ζούγκλας.

Έτσι, έμαθε να κυνηγάει και να μιλάει τη γλώσσα όλων των ζώων της ζούγκλας και συνάντησε αξέχαστους χαρακτήρες, όπως τον Μπακίρα, τον κατάμαυρο πάνθηρα, τον Μπαλού, την ευγενική καφέ αρκούδα, και τον Κάα, το φίδι με το βλέμμα που υπνωτίζει.

Ο Μόγλης όμως ήταν άνθρωπος κι όταν μεγάλωσε κατάλαβε πως έπρεπε να βρει τη θέση του ανάμεσά τους. Πρώτα όμως χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον ορκισμένο του εχθρό, τον Σιρ Χαν, σε μια μάχη από την έκβαση της οποίας επρόκειτο να αναδειχθεί ο αληθινός βασιλιάς της ζούγκλας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.