Ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στην Τουλούζη της Γαλλίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στην Τουλούζη της Γαλλίας βρέθηκε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις του δικτύου 5 αδελφοποιημένων ευρωπαϊκών πόλεων. Ενθουσιασμένος από την υποδοχή και την φιλοξενία, ο δήμαρχος δήλωσε:

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Castanet Tolosan στη Toulouse πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση.

Στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια της η πόλη μας! Ακούσαμε τον Εθνικό μας ύμνο από την γαλλική χορωδία, μας φιλοξένησαν στα σπίτια τους και μιλήσαμε για το μέλλον των λαών μας στο κοινό μας σπίτι στην Ευρώπη των Λαών και των Εθνών με την αδελφοποίηση των 5 πόλεων μας από Γαλλία Ιταλία, Ρουμανία, και Ισπανία. 
Ιστορική στιγμή για την Αργυρούπολη αφού ο χρόνος γύρισε 30 χρόνια πίσω στην έκθεση με φωτογραφίες από την εποχή που ο Δημήτρης Ευσταθιάδης υπέγραφε την πρώτη μας αδελφοποίηση. Μπάμπης Σαραφίδης και Γιάννης Τσαρπαλής συνέχισαν πετυχημένα τον θεσμό και μετά από μια παύση τον επανέφερε δυναμικά η δική μας διοίκηση και τον επέκτεινε ακόμα περισσότερο.
Η συνέχεια στην πατρίδα μας.

Το υπέροχο χορευτικό του Δήμου μας, της κοινότητας Αργυρούπολης υπό την καθοδήγηση του σπουδαίου δασκάλου μας ξεσήκωσε σήμερα τους δεκάδες Γάλλους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Castanet Tolosan στην Τoulouse. Απόδειξη της σπουδαίας δουλειάς ου γίνεται στον Δήμο μας και στα πολιτιστικά μας τμήματα.
Οι εγγραφές άρχισαν να φέρετε τα παιδιά σας αλλά να συμμετέχετε και εσείς στα τμήματα ενηλίκων μας .

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.