Ο δήμος Αλίμου βράβευσε τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας  βραβεύτηκαν χτες στο θέατρο «Κάρολος Κουν» στον Άλιμο οι εισαχθέντες μαθητές των λυκείων του δήμου Αλίμου, στα ανώτατα και ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Εκπαιδευτικοί, μαθητές από το ΕΠΑΛ, το Μουσικό Λύκειο, το 1ο, 2ο, 3ο και 4οΛύκειο  Αλίμου, γονείς και φορείς του δήμου έδωσαν το “παρών”  στο δημοτικό θέατρο.

Θερμό καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους και συγχαρητήρια έδωσε αρχικά η Ντόρα Δανοχρήστου, εκπρόσωπος τύπου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ,  η οποία συντόνισε την εκδήλωση και με τη σειρά της έδωσε το βήμα στον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στο βήμα. Δίπλα η Ντόρα Δανοχρήστου, συντονίστρια της εκδήλωσης

 

«Θέλουμε να σας συγχαρούμε και να ανταμείψουμε την προσπάθειά σας. Αυτή να είναι μία νέα αρχή στο κεφάλαιο της ζωής σας και το ξεκίνημα μίας λαμπρής ακαδημαϊκής καριέρας. Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Επιπλέον, σήμερα βραβεύουμε και τους διευθυντές των σχολείων που μετέδωσαν σε εσάς το ήθος και την παιδεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Στη συνέχεια δύο ταλαντούχοι απόφοιτοι οι Βασίλης Μαριόλης  και Παναγιώτης Μακρής ερμήνευσαν στη  σκηνή ένα δικό τους τραγούδι με τίτλο «Το φως υπάρχει» κερδίζοντας ένα δυνατό χειροκρότημα.

Ο Δήμαρχος Αλίμου και ο Πρόεδρος της ΔΕΠ βραβεύουν τους μουσικούς Παμαγιώτη Μακρή και Βασίλη Μαριόλη

Ο Γιάννης Μαριόλης, Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, ευχήθηκε με τη σειρά του “καλή σταδιοδρομία” στους νεοεισαχθέντες και ξεκίνησε την βράβευση των μαθητών αλλά και των διευθυντών των συνολικά, έξι λυκείων του Αλίμου.

Παρόντες στη βράβευση ήταν επίσης  οι αντιδήμαρχοι  Λουκία Μελισσαράτου, Στέφανος Διαμαντής και Αρτέμης Καραμολέγκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αλίμου Γιώργος Ρούσσος, το μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θανάσης Ψειμάδας και ο Υπεύθυνος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Γιάννης Αντωνάκης.

 

 

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης διευκρίνισε ακόμη πως για πρώτη φορά ο Δήμος Αλίμου και ο Δήμος Γλυφάδας θα στείλουν από 17 νέους φοιτητές σε ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες, μέσω κλήρωσης, ως ανταμοιβή στους κόπους τους αλλά και με στόχο την επαφή τους με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό με αφορμή το ξεκίνημά τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στους Διευθυντές των έξι Λυκείων απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο, αγαλματίδιο κουκουβάγιας που συμβολίζει τη σοφία. Στους πρωτοετείς φοιτητές απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι με την υπογραφή του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ιωάννη Μαριόλη.

Στους αριστούχους ο Δήμαρχος απένειμε ειδικό βραβείο με την κεφαλή του Θουκυδίδη. Ένα βιβλίο, δώρο γνωριμίας με την τοπική ιστορία του Αλίμου, έκδοσης του Δήμου μας, με τις Πολιτιστικές Διαδρομές  του Αλίμου της αρχαιολόγου Κωνσταντίνα Καζά μοιράστηκε σε όλους τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.