Δωρεάν σεμινάρια για γονείς με παιδιά προσχολικής ηλικίας στη Νέα Σμύρνη

Συγγραφέας
5 Σεπτεμβρίου, 2018
1 λεπτό διάβασμα

Το Κέντρο Πρόληψης Ήλιος ξεκινά, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου νέα, πρωινά και απογευματινά, σεμινάρια για γονείς βρεφών και νηπίων.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των γονέων στην παρατήρηση και νοηματοδότηση της συμπεριφοράς των παιδιών τους και η ενίσχυση της ικανότητάς τους να σκέφτονται για το παιδί τους, για τον εαυτό τους αλλά και για την μεταξύ τους σχέση.

Μερικές από τις θεματικές του σεμιναρίου είναι οι εξής: μητρική λειτουργία, όρια, πατρική λειτουργία, αυτονόμηση, αυτοεκτίμηση, επιθετικότητα, αδελφικός δεσμός και ζήλια, άγχος και φοβίες. Τα σεμινάρια συντονίζει ο Ψυχοθεραπευτής Ευάγγελος Κωνσταντίνου.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 21/9 και τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Ήλιος: Ομήρου 60, Νέα Σμύρνη (1ος όροφος).

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας