Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: “Διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου”




Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει δημοσίευμα της παράταξης του πρώην δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου, στο Κάτω Ελληνικό.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, κανένα κρούσμα δεν έχει καταγραφεί στην περιοχή. Ωστόσο η παράταξη Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης επιμένει ότι υπάρχει κρούσμα και το έχει επιβεβαιώσει και η οικογένεια της ηλικιωμένης γυναίκας που προσβλήθηκε από τον ιό.

Δείτε την ανακοίνοίνωση του Δήμου:

Τις τελευταίες ημέρες η παράταξη του πρώην δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη διαδίδει ψευδώς, με σκοπό να διασπείρει εντέχνως τον πανικό στους δημότες μας, ότι στην περιοχή του Ελληνικού υπήρξε κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου.

Μάλιστα ανήρτησαν και μία φωτογραφία από το πάρκο της Αγ. Παρασκευής (129) με λίγα νερά που είχαν πέσει στο πεζοδρόμιο από το αυτόματο πότισμα του πάρκου, υποστηρίζοντας ότι έτσι δημιουργούνται “φάρμες κουνουπιών” (!!!)

Οι καταδικασμένοι συκοφάντες, εκτός από άσχετοι, είναι πλέον και επικίνδυνοι, καθώς, προκειμένου να κατηγορήσουν την δημοτική αρχή, δεν διστάζουν να διασπείρουν για ακόμα μία φορά, ψευδείς ειδήσεις και να πανικοβάλλουν τους κατοίκους του δήμου μας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, του αρμόδιου φορέα για την καταγραφή τέτοιου είδους νοσημάτων, με ημερομηνία 31/8/2018, κανένα κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου δεν έχει καταγραφεί στον δήμο μας, μέχρι στιγμής.

Ο Δήμος έχει φροντίσει, να γίνουν, σε ολόκληρο τον δήμο, εδώ και αρκετό καιρό, όλοι οι απαραίτητοι ψεκασμοί που προβλέπονται, σύμφωνα με τις οδηγίες της Περιφέρειας.

Η αντιπολιτευτική παράκρουση στην οποία βρίσκεται η παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη, πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων με αποτέλεσμα την πρόκληση φόβου σε πολίτες, διώκεται ποινικά, σύμφωνα με το άρθρο 187 του ποινικού κώδικα.

Η απάντηση της παράταξης του πρώην δημάρχου:

Πράγματι το ΚΕΕΛΠΝΟ δηλώνει ότι δεν έχει καταγραφεί κρούσμα του υιού του δυτικού Νείλου στο Δήμο μας και αυτό είναι σεβαστό.
Όμως αυτό που δημοσιεύσαμε εμείς δεν ήταν κατασκεύασμα δικό μας για να τρομάξουμε τον κόσμο και να κατηγορήσουμε τον κ. Κωνσταντάτο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.
Υπάρχει συγκεκριμένη οικογένεια που μας είχε διαβεβαιώσει, όχι μόνο μια φορά, ότι ηλικιωμένο μέλος της προσβλήθηκε από τον ιό και νοσηλεύτηκε σε δημόσιο νοσοκομείο.
Ο κ. Κωνσταντάτος είναι πληροφορημένος σχετικά με αυτό.
Κάτοικοι και ο σύλλογος της γειτονιάς όπου διαμένει η συγκεκριμένη οικογένεια, έχουν απευθυνθεί σε αυτόν ζητώντας του να κάνει όλα τα αναγκαία όπως ψεκασμοί κλπ.
Κατά τα άλλα αξίζει να σχολιάσουμε ότι περισσότερο θόρυβο για το θέμα έχει κάνει ο κ. Κωνσταντάτος παρά η δική μας δημοσίευση.
Μάλλον θεωρεί ότι είναι μια ευκαιρία για να προβληθεί ως ο υπερασπιστής της αλήθειας και αυτός που φροντίζει να προστατεύσει τους πολίτες από τον πανικό που δημιουργούμε εμείς ως τρομοκράτες

Δείτε την ανάρτηση της παράταξης του πρώην δημάρχου:

Πρόβλημα με τα κουνούπια στην Αγία Παρασκευή – Κρούσμα του ιού στο Κ. ΕλληνικόΚάτοικοι της Αγίας Παρασκευής που μένουν…

Gepostet von Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης – Χρήστος Κορτζίδης am Montag, 27. August 2018

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.