Δήμαρχος Γλυφάδας: “Νιώθουμε υπερήφανοι, για αυτή τη γενιά που ξεκινά ένα νέο ταξίδι μάθησης και γνώσης” (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Η Γλυφάδα γιορτάζει μαζί με τα παιδιά της, που έδωσαν ένα μεγάλο και δύσκολο αγώνα και πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του τίμησαν σήμερα, σε ειδική τελετή, όλους τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ αποφοίτους των σχολείων της πόλης.

Μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός για τα παιδιά, αλλά φυσικά και για τους γονείς, που δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνηση και φυσικά την ικανοποίησή τους.

“Μαζί τους χαιρόμαστε και νιώθουμε υπερήφανοι κι εμείς, για αυτή τη γενιά που ξεκινά ένα νέο ταξίδι μάθησης και γνώσης, που μπαίνει σε ένα νέο δρόμο με ελπίδα και προοπτική” είπε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, στην ομιλία του.

“Και φέτος, μετά από κλήρωση, 65 από αυτά τα παιδιά – ενήλικες πλέον! – θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρώπης, για να γνωρίσουν από κοντά τα όργανα και τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε και τους προσφέρουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα σχολεία μας και τους μαθητές, που είναι η μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον της πόλης μας και της πατρίδας μας”.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα Παιδείας του Δήμου, την αντιδήμαρχο Νατάσα Αργυροπούλου, τον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Νίκο Παπάζογλου και τους καθηγητές των σχολείων μας, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά, έζησαν τις αγωνίες τους και τους βοήθησαν να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.