Απίστευτη γκάφα της Περιφέρειας Αττικής! Ξέχασαν να βάλουν στο ανανεωμένο (?) τουριστικό site τις παραλίες του Αλίμου




Aπίστευτη παράλειψη των υπευθύνων της τουριστικής σελίδας της Περιφέρειας Αττικής. Στην ενότητα παραλίες δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για τον Άλιμο. Ξέχασαν ( ? ) να βάλουν τις παραλίες του Αλίμου, τόσο τις ελεύθερες όσο και την οργανωμένη πλαζ “Ακτή του Ήλιου”!

Μιλάμε για τεράστια ασχετοσύνη των υπευθύνων που ενημερώνουν το site της Περιφέρειας Αττικής. Και υποτίθεται ότι πρόκειται για την ανανεωμένη σελίδα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση. Ας είναι καλά οι χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τις παραλίες της πόλης και φεύγουν ενθουσιασμένοι.

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την ανανέωση (;) του site που “σέρνεται” μέχρι να ανοίξει, όπως διαβάζουμε, προκρίθηκαν μέσω διαγωνισμού. Συγχαρητήρια!!!

“Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχετικές εργασίες αναβάθμισης ολοκληρώθηκαν ύστερα από τις απαραίτητες διαγωνιστικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα από τη Διεύθυνση Οικονομικών, με την άψογη συνεργασία των Διευθύνσεων Τουρισμού και Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και με τη συνδρομή του καθηγητή Τουριστικού marketing, Δ. Κούτουλα”.

H AKTH TOY HΛΙΟΥ

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.