Άγιος Δημήτριος: Έφυγε η “μαμά” τoυ 6ου δημοτικού παιδικού σταθμού




Μέχρι το τέλος φρόντιζε και είχε έννοια τα παιδιά και τους συναδέλφους στους παιδικούς μας σταθμούς.

Από χθες όμως η αγαπημένη μας Αλέκα δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Οι ιστορίες που μαρτυρούν το ήθος και τον υπέροχο χαρακτήρα της είναι πολλές και γνωστές σε όλους μας. Έλεγε ότι είμαστε οικογένεια στη δουλειά, το εννοούσε και το έπραττε.

Ήταν η “μαμά” του παιδικού σταθμού που περιβάλλει τους πάντες με αγάπη, συντρέχει και συμπάσχει στο κάθε πρόβλημα και στέκεται αγέρωχη μπροστά στο δικό της γολγοθά. Πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα χωρίς ποτέ να βαρυγκομήσει και να διαμαρτυρηθεί.

Αναμετρήθηκε με το θεριό στα ίσια και για καιρό δεν του ΄κανε το χατήρι, διαψεύδοντας διαρκώς τις ιατρικές προβλέψεις. Η ψυχή της ήταν μεγαλύτερη από την αρρώστια της. Όλοι εμείς στους παιδικούς σταθμούς είμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τη σπάνια αυτή γυναίκα και πήραμε σπουδαία μαθήματα ζωής από την αδιάκοπη αγάπη και προσφορά της.

Το κενό που μας αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο αλλά η παρακαταθήκη των πράξεών της θα αποτελέσει πολύτιμο παράδειγμα. Αύριο 14/9 στις 4:30 το απόγευμα θα είμαστε όλοι εκεί στο νεκροταφείο του δήμου μας για να σε αποχαιρετήσουμε. Καλό Παράδεισο αγαπημένη μας!

Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγ. Δημητρίου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.