Τρομακτικό τροχαίο στη Βούλα: Ολοκαίνουρια BMW M3 καρφώθηκε σε κολόνα και πήρε φωτιά – Σώθηκε από θαύμα ο νεαρός οδηγός (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Άγιο είχε ο νεαρός οδηγός μιας ολοκαίνουριας BMW M3, τα ξημερώματα στη Βούλα. Στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ, πάνω στη στροφή, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε κολόνα του τραμ. Αμέσως η BMW τυλίχτηκε στις φλόγες. Ευτυχώς ο νεαρός φορούσε ζώνη και δεν είχε τραυματιστεί. Έτσι πρόλαβε να βγει γρήγορα έξω, αλλιώς θα καιγόταν ζωντανός.

Ούτε ο ίδιος πίστευε πως είχε σωθεί! Δείτε τι λέει ο Δημήτρης Μαλτέζος, διαχειριστής του “Forum των 3Β” που δημοσίευσε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το τροχαίο:

Τελικα το παλικάρι πρόλαβε και βγήκε! Καθόταν λίγο παραπέρα και κοιτούσε το κινητό του και κανένας μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν ο οδηγός και βγήκε χωρίς καμία γρατσουνιά
Το αυτοκίνητο έσκασε με την πόρτα του οδηγού στην κολώνα. Είμασταν σιγουροι ότι είχε εγκλωβιστεί!!! Σώθηκε γιατί το αυτοκίνητο ήταν καινούριο και το σημαντικότερο:
ΦΟΡΟΥΣΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!! Τον πήρα αγκαλιά και τον ασπάστηκα….

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Τρομακτικό τροχαίο στη Βούλα: Ολοκαίνουρια BMW M3 καρφώθηκε σε κολόνα και πήρε φωτιά – Σώθηκε από θαύμα ο νεαρός οδηγός (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.