Γλυφάδα: Μέρα μεσημέρι διέρρηξαν το αυτοκίνητο της Μαριάντας Πιερίδη, στην πλατεία Νυμφών (VIDEO)




Ένα απρόσμενο περιστατικό είχε η Μαριάντα Πιερίδη καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο της. Οι δράστες είχαν βάλει στο μάτι το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας και έψαχναν την κατάλληλη ευκαιρία, την οποία και βρήκαν, όταν εκείνη το άφησε για λίγα λεπτά παρκαρισμένο στην πλατεία Νυμφών στην Γλυφάδα, γύρω στις 2 το μεσημέρι.

«Τη στιγμή που επέστρεφα βρήκα το αυτοκίνητο μισάνοιχτο, όλα ξηλωμένα στη θέση του οδηγού, τραβηγμένα καλώδια, τι να σου πω, είχε ξηλωθεί το καπό του αυτοκινήτου. Θα το είχαν σηκώσει το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο να φύγει. Λέω πόσο τυχερή ήμουν, πόσο τυχερή. Ευτυχώς δεν πήρανε τίποτα» είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα του STAR.

Τους δράστες πρόλαβε ο συναγερμός και τα δεκάδες βλέμματα που καρφώθηκαν πάνω τους καθώς το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο δρόμο.

«Μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, αλλά προφανώς δεν έδωσε κανείς σημασία. Είναι το φαινόμενο αυτό της εποχής. Πνίγεται ο άλλος μπροστά σου και κάνεις πως δεν τον βλέπεις. Δηλαδή εγώ αν χτυπούσε ο συναγερμός της γειτόνισσας μου θα έβγαινα έξω να δω τι γίνεται, να βοηθήσω με τον τρόπο μου», πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.