Στοίχημα: Τρεις “άσσοι” και ένα Χ2




Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (19/08) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις συνολικά προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Αγγλία, την Ιταλία, τη Νορβηγία και το Μεξικό! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Παίρνει τη νίκη η Σάντερλαντ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με το πλέον “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο προκύπτει από την Α’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Σάντερλαντ – Σκάνθορπ. Η Σάντερλαντ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, τις δύο πρώτες αγωνιστικές παρέμεινε αήττητη, με μία νίκη και μία ισοπαλία και σήμερα είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Σκάνθορπ. Ματς όπως το σημερινό, μπροστά στο κοινό τους και απέναντι σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους οι γηπεδούχοι οφείλουν να τα “καθαρίζουν” και θεωρούμε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα το κάνουν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” σε απόδοση 1.81.

Αντιδρά η Μπραν

Συνεχίζουμε με Α’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Μπραν – Σάρπσμποργκ. Ντροπιαστική ήττα με 5-1 εκτός έδρας από την Μόλντε γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπραν. Διατηρείται ακόμη, βέβαια, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θεωρούμε ότι σήμερα, στο γήπεδό της, θα βγάλει αντίδραση απέναντι σε μία αντίπαλο η οποία θα είναι καταπονημένη από το μεσοβδόμαδο ματς που έδωσε για το Γιουρόπα Λιγκ στην Κροατία απέναντι στην Ριέκα. Η έδρα έχει και εδώ τον πρώτο λόγο και θα πάμε με τον “άσσο”, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Στήριγμα η Τιχουάνα

Η επόμενη πρόταση έρχεται από το Μεξικό και τον αγώνα Τολούκα – Τιχουάνα. Επιστροφή στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική για την Τολούκα, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Τίγκρες, πανηγυρίζοντας παράλληλα, την πρώτη της επιτυχία μετά από τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, στα οποία είχε κατορθώσει να πάρει μόλις μία ισοπαλία. Η Τιχουάνα, από την πλευρά της, διατηρείται αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της και θεωρούμε ότι σήμερα δεν θα χάσει, στην χειρότερη των περιπτώσεων. Αξίζει να ασχοληθούμε με το Χ2, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.98.

Νίκη για Μπολόνια

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπολόνια – Σπαλ. Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των γηπεδούχων ενόψει της σημερινής πρεμιέρας τους στο πρωτάθλημα, έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν με το “δεξί” απέναντι σε μία αντίπαλο όπως η Σπαλ, η οποία έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, ενώ πέρσι εκτός έδρας πήρε μόλις τρεις νίκες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε επίπεδο Serie A. Αν και πρόκειται για ματς 1ης αγωνιστικής, τα οποία πάντα κρύβουν “παγίδες”, αξίζει να ποντάρουμε στην Μπολόνια και τον “άσσο”, σημείο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.35.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.