Στοίχημα: Χαμηλό σκορ στην Ουγγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)




Μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Μπενφίκα (1-1), απόψε έρχεται η σειρά της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο βατό το έργο της Ένωσης, που κοντράρεται με τη Βίντι, μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν την τρομάζει. Υπάρχουν άλλα δύο ματς στο σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα τους θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι στοιχήματος.

Με το Under 2 στη Βουδαπέστη

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βίντι – ΑΕΚ. Το πρώτο βήμα για την επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει απόψε η ΑΕΚ, η οποία δίνει στην Ουγγαρία την πρώτη «μάχη» κόντρα στη Βίντι. Ο αντίπαλος δεν αποτελεί τεράστιο εμπόδιο για την Ένωση, η οποία έκανε τη δική της υπέρβαση στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Σέλτικ. Ήταν πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη και στα δύο παιχνίδια, είχε τρομερή αποτελεσματικότητα, καθώς σκόραρε τρία γκολ σε τέσσερις προσπάθειες εντός στόχου, στάθηκε τυχερή σε ορισμένες περιστάσεις. Απέναντι της έρχεται ένας αντίπαλος που μπορεί να χαρακτηριστεί μια απ’ τις εκπλήξεις του καλοκαιριού, έκανε δύο σερί υπερβάσεις κόντρα σε Λουντογκόρετς και Μάλμε, πορεύεται αήττητος μέχρι στιγμής στα προκριματικά και ποντάρει πολλά στην αμυντική λειτουργία του. Η Βίντι είναι ομάδα που αρέσκεται στο παθητικό παιχνίδι, προκαλεί πολλές διακοπές και δε θέλει υψηλό τέμπο, το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και με την ΑΕΚ. Δύσκολα θα πάει ψηλά το σκορ, άλλωστε και η ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα προσεκτική εκτός έδρας, επιλέγουμε Under 2 γκολ σε απόδοση 1.75 (Ασιατικό σύνολο γκολ, το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν λιγότερα από 2 τέρματα. Αν το παιχνίδι έχει δύο γκολ ακριβώς, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Άσσος για Γουνγκ Μπόις

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Γιουνγκ Μπόις– Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πρόκειται για ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι η Γιουνγκ Μπόις. Οι Ελβετοί έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη νέα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, κάνουν σερί νίκες και δείχνουν έτοιμοι, αποδίδουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Έρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν κάνει 4/4 στο νέο πρωτάθλημα, στα τελευταία δύο παιχνίδια τους διέλυσαν τις Ζυρίχη (4-0) και Λουκέρνη (2-3 εκτός). Το ίδιο δυνατό είναι το ξεκίνημα της σεζόν και για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία πορεύεται αήττητη στα πρώτα 8 παιχνίδια της χρονιάς, έρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά (συνολικό σκορ 7-2), ενώ στην επόμενη φάση απέκλεισε την Αστάνα με 2/2 νίκες. Η Γιουνγκ Μπόις είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και διαθέτει περισσότερη ποιότητα, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.76.

Σκοράρουν αμφότεροι στο Άμστερνταμ

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Άγιαξ – Ντιναμό Κιέβου. Ένα «ζευγάρι» με μεγάλο φαβορί, αυτό είναι ο Άγιαξ. Πολύ έμπειρος στην Ευρώπη ο Αίαντας, έστω κι αν τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να σταθεί επάξια στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον τρίτο προκριματικό γύρο απέκλεισε τη Σταντάρ Λιέγης με εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 και εντός έδρας νίκη 3-0, σήμερα υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Οι Ουκρανοί είναι μια ομάδα που συνήθως σκοράρει, βρήκαν δίχτυα σε αμφότερα τα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας στον προηγούμενο προκριματικό γύρο (1-1 εκτός, νίκη 2-0 εντός), πορεύονται αήττητοι στα πρώτα εφτά παιχνίδια της χρονιάς, σκόραραν σε όλα! Πρόκειται για δύο καλές και επιθετικές ομάδες, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.06.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για τον αγώνα Βίντι – ΑΕΚ

https://www.youtube.com/watch?v=tIwQOYpucbQ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.